1 d’ag. 2007

Interroad

Últimament no he escrit gaire. He estat ocupat preparant algunes coses per un viatge que començaré aquest dissabte que ve.

Fa mesos ens va voltar pel cap a la meva parella i a mi fer un viatge en Interrail. La intenció era recórrer bona part d'Europa en poc temps. A la proposta s'hi va unir una altra parella d'amics i així van començar els plans de viatge: Quins països visitar, a quins llocs allotjar-nos, quin itinerari seguir...

Però poc abans d'anar a comprar el bitllet de tren vam veure que els nostres plans no ens anava gaire bé amb la proposta de l'Interrail. El cas és que l'Interrail va bé per recórrer a fons un o dos països, a base d'agafar trens regionals. El nostre viatge inclou uns quants països, i havíem d'agafar alguns trens de llarg recorregut, i algun nocturn, cosa que fa augmentar el preu notablement.

Finalment vam fer números i vam veure clar que fer el recorregut en cotxe era més econòmic. Potser (o segur) és més incòmode que anar en tren. Però la llibertat de parar allà on ens sembli, i portar més equipatge que només la motxilla que ens podiem permetre a l'anar en tren fa que sigui una bona opció.

Així que si tot va bé, aquest dissabte 4 començem un viatge en cotxe d'uns 22 dies.

Per mantenir informats a la família, amics i lectors del blog hem creat el blog Interroad, on trobareu fotos i articles del dia a dia (sempre que poguem trobar xarxes wifi gratis o cybercafès baratets): http://interroad.blogspot.com
3 comentaris:

 1. Nano, creo que heu escollit una molt bona opció.

  Nos. ja l'any passat vam viatjar així i vam fer un recorregut per castella la manxa y madrid (Toledo, Escorial, Valle de los caídos, Guadalajara, etc.) en 7 dies, carretera i manta, camping que surt a la meitat que un hotel i apa.

  Molta sort i passeu-ho bé

  ResponElimina
 2. Estaré al tanto del nou bloc, per treure'm el mono de Bits & Beats ;-) Molt bon viatge!!!

  ResponElimina
 3. Gràcies pels comentaris! NIntentarem no deixar d'actualitzar des d'Interroad!

  Fins aviat!

  ResponElimina