13 de nov. 2006

Silent Scream, 18-NOV - La Rulot

És tot un honor per mi anunciar el concert de presentació de la primera maqueta de Silent Scream.

Els Silent Scream són un grup de heavy metal del qual ja he parlat anteriorment, quan van oferir fer un petit concert a la sala Dau del barri de Gràcia.

El show de presentació de la maqueta serà el proper 18 de novembre al voltant de les 23:00 a la sala La Rulot (Passatge Torrent de l'estadella 24. L1-Sant Andreu, L2-Verneda. Mapa. preu 5€). El grup ha promès algunes sorpreses que no puc esperar a veure i sentir.

Per descomptat, hi haurà un ampli desplegament multimèdia pel seguiment en vídeo del concert i per la seva posterior edició en DVD.

He de dir que els Silent han estat molt avocats en l'elaboració de la maqueta, i actualment estan omplint de contingut dia a dia la seva pàgina web oficial. Apart del MySpace, del qual m'encarrego molt orgullós, i espero que sigui una bona eina per donar-se a conèixer.

Assistir a aquest concert serà una grata experiència pels amics i fans, però també serà assistir al naixament d'un grup del qual se'n parlarà molt.

Silent Scream són: Daniel (veu), Dani (guitarra), Chus (guitarra), Xavi (baix) i Lluís (bateria).

2 comentaris:

  1. NO tenía present el MySpace... ni el tema del 2 de Desembre. O si, informació fresca. O si, voy.

    ResponElimina
  2. Hola tiu sóc el Chus dels Silent, per cert que el teu blogg està de puta mare... ho he trobat per casualitat navegant amb el google i he alucinat al veure que es parlava de nosaltres... bé tiu ens veiem el dissabte

    ResponElimina