27 de nov. 2006

Embotit i més

Aquest passat cap de setmana el podria resumir amb la paraula 'embotit'.

Divendres vaig anar passar un parell de dies a Sant Bartomeu del Grau, un poble bàsicament conegut per la gran fàbrica tèxtil Puigneró que va donar feina al poble durant uns anys, i que per un assumpte d'abocament de residus al riu, va haver de tancar i molts treballadors van haver de marxar del poble. Teniu una mica d'informació sobre el cas Puigneró aquí, aquí, i aquí.

El campanar de St. Bartomeu

Dissabte al matí, després d'esmorzar unes bones torrades amb bull i llonganissa de la bona, vaig estar pel mercat de Vic. A la tarda tocava passejar pel poble, veure algunes de les casetes que s'hi estan fent, i gaudir d'unes vistes de la Plana de Vic espectaculars. Més tard vaig poder provar per primera vegada la xarxa guifi.net, un interessant projecte per fer arribar internet a les zones rurals (majoritàriament d'Osona), un exemple a seguir! Vaig poder connectar configurant el servidor proxy tal com un usuari del poble el tenia, amb nom d'usuari i contrasenya, la potència de senyal, i la velocitat eren òptimes, enhorabona als que poden gaudir d'aquest avantatge!

Vistes de la Plana de Vic

Sant Bartomeu de nit

Avui diumenge hem fet uns kilòmetres més, i hem passat Santa Maria de Besora fins arribar a Llaers, des d'allà en fet camí cap a la masia El Teixidor, on hem cel·lebrat l'aniversari del meu cunyat amb una bona taula d'embotits i carns a la brasa. Des del Teixidor es pot visitar la impressionant bauma, una formació rocosa on fins mitjans del segle passat encara hi vivien persones.

El Lucas, un dels cavalls d'El Teixidor


La família, de passeig pels voltants d'El Teixidor

Tot plegat, un bon cap de setmana amb la família, i menjant com un autèntic garrí.

Etiquetes: , , , , , , , , , ,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada