20 de nov. 2006

Els Silent Scream rebenten La Rulot

Tal com vaig anunciar la setmana passada en aquest blog, ahir Silent Scream van oferir el seu concert presentant la seva primera maqueta: 'Preludio'.


El concert va començar amb el grup Miscellany, de Castelldefels, on Daniel, el vocalista de Silent toca els teclats. La sala 'La Rulot', estava acondicionada per l'esdeveniment, comptava amb 2 pantalles grans als laterals on es projectaven imatges en directe, i 2 televisors penjant del sostre amb diferents imatges també del directe. La sala compta amb 2 càmeres, però vaig donar suport gravant juntament amb una altra persona, és a dir, un total de 4 càmeres per cobrir més de d'una hora de concert.



Passats dos quarts de dotze, els Silent van marcar un inici amb una introducció instrumental: 'Preludio', durant la qual anaven entrant els components del grup a l'escenari. Un cop tots a punt, va començar a sonar amb força 'Noche y Niebla', que va convidar al públic a donar-ho tot des del primer moment.


Aquí teniu la 'setlist'.

Intro Preludio (la introduccio per situar els músics a l'escenari)
Noche y Niebla (inici intens amb bateria, i guitarres amb força, excel·lent tema per començar)
Muerte Súbita (un tema amb un ritme força ràpid, amb una marcada melodia de guitarra i veu d'ultratomba del Xavi inclosa)
Odio Eterno (una de les meves preferides, amb moments amb autpentica canya)
Scarlet Rose (Edguy) (un cover de la balada d'Edguy)
Victoria o Derrota (una altre de les preferides, amb un corejadíssim 'y aún así té buscaré...')
Solos de guitarra (una de les sorpreses que ens tenien preparades, uns solos de guitarra a mode de duel entre el Chus i el Dani, bestial)
Power (Helloween) (un cover amb molta canya, aconsegueixen fer-lo seu)
Solo de bateria (El Lluís va deixar bocabadat al públic amb més de 5 minuts de canya sense parar)
Fuerza Suprema (un tema instrumental, ideal per preparar-se pel següent tema)
Sin Destino (un inici suau, va deixant pas a unes veus i unes guitarres molt ben coordinades)
Hallowed by thy name (Iron Maiden) (el famós i esperat cover de Maiden, sens dubte, una manera ideal d'acabar el concert)


Un cop acabat el concert, hi va haver llargs aplaudiments, i fets els corresponents agraïments al públic, vam poder comentar com havia anat. Més tard bona part dels amics que érem allà vam acabar la festa a 'Plataforma'.



Etiquetes: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 comentaris:

  1. yeah man!! metal Power!

    ResponElimina
  2. Espero que no te sepa mal que utilice alguna de tus imagenes para hacer un articulillo, desde luego que son las mejores de la selección que me enviaste.

    ResponElimina
  3. anonymous, dóna't a conèixer!!

    Steam man, és un honor que utilitzis les fotos al teu blog (sempre que m'enllacis, està clar!) A veure les fotos de les altres càmeres, tinc l'eserança que estiguin molt millor!

    ResponElimina