18 de set. 2006

La Oreja de Van Gogh, un concert per recordar


LODVG

La nit del 16 de setembre el 'Guapa Tour' arribava a Barcelona. La gent de 'La Oreja de Van Gogh' presentaven el seu quart disc, 'Guapa', el qual segueix en la línia dels anteriors: melodies i lletres enganxadisses, barrejades amb alguns ritmes variats, alguns d'ells ballables.

LODVG en concert (1)

LODVG en concert (2) - Vestido Azul


El concert va arrancar amb el mateix tema que obre el disc: 'Noche', amb molta energia. Es van anar intercalant èxits classics del grup com 'París', 'Cuéntame al oído', 'Cuídate', 'La Playa', 'Vestido Azul', 'Geografía', 'Soledad', que el públic (molt variat, des d'adolescents esbojarrades fins a parelles d'edat avançada) cantava entussiasmat.

LODVG en concert (3)

LODVG en concert (4)

LODVG en concert (8)

Del nou disc van sonar gairebé tots els temes, destacant la íntima 'Tú', i els èxits radiofònics 'Muñeca de Trapo' i l'enèrgica 'Dulce Locura' que va posar el Palau Sant Jordi potes amunt. Els moments més intensos de la nit van ser els més 'ballables', amb un 'Pop' d'allò més contundent, un corejadíssim '20 de enero', i el canvi d'acústica a techno de 'Mi vida sin tí'.

LODVG en concert (6)

LODVG en concert (5)

LODVG en concert (7)

Els bisos de 'Rosas' i 'Puedes contar conmigo' van ser ideals per tancar el concert, que gairebé va arribar a durar 2 hores, acabant abans de les 12, però amb un anticipat 'Cumpleaños Feliz' pel membre del grup Álvaro Fuentes que feia anys l'endemà.

Un nit memorable on la cantant Amaia va deixar anar algunes frases en català que van ser molt ben rebudes pel públic, igual que tots els temes que va deixar corejar per la multitud totalment entregada.





Etiquetes: , , , , , , , , , , , , , , ,

1 comentari:

  1. SI, aquesta era la nit que oficialment s´anava a fer la "fcom party". Pero com es fará el 30 hem de q1uedar per veure que passa amb els accesoris que podem utilitazar. M´he instalat el Arkaos pero no tinc el serial... problemes... espero resposta

    ResponElimina