12 de març 2009

El retorn del Rei del Pop

Avui es posen a la pre-venda les entrades dels primers concerts que Michael Jackson va anunciar la setmana passada en una brevíssima roda de premsa (de fet no se li pot dir ni així) el seu retorn als escenaris. Tres paraules: This Is It. Una mena de "això és tot" que inclina a pensar que seràn els seus últims concerts. This Is It no es pot dir que sigui una gira, ja que no es mou de l'O2 Arena de Londres.  Tot i que ja es rumoregen més dates i ciutats (a Ticketmaster ja hi ha algunes dates noves).
Interessant muntatge de vídeo amb les espectaculars actuacions de la seva bona època... Comença el hype!

4 comentaris:

  1. Preveig una debacle. No sé si aquest senyor està en la forma suficient per a aguantar tants concerts desprès de tant de temps de fer el burro.

    No sería més sencill treure un disc nou, encara que sigui amb cançons ja compostes i no editades (que en deu tindre un fotimé), i després, veient si té éxit o no, sortir de gira?

    Tenim, per desgràcia, molts exemples d'artistes que han sucumbit a la degradació de l'alcohol, de les drogues o de coses pitjor, fins i tot n'hi han molts que ja no hi son, però el cas del senyor Jackson ja es de jutjat de guàrdia, perque... qué l'hi passa exactament? Està malalt? Es un experiment genètic? Es d'un altre planeta?

    Sempre he estat seguidor infatigable d'ell, però en els ùltims anys no m'està donant cap raó per a seguir defensant-lo i se m'acaben els arguments. No hi dono ni un duro per aquest retornament.

    ResponElimina
  2. Doncs espero pel bé dels que encara en són fans que no faci el paparina com va fer en el seu Dangerous Tour:
    - Fer veure que li fallaven les forces, tirant-se per terra, fent venir assistents per ajudar-lo a aixecar-se (i repetint-ho en tots els concerts de la gira :-( )
    - Fer veure que es posava un vestidet de la NASA amb un cohet a l'esquena per aixecar el vol en despedir-se de l'audiència (tot i que se li veia el llautò de lluny que el suplantava en un moment donat un altre paio)

    Ja et dic, jo crec que seran concerts realment espectaculars, però la jeta que aquest tio li fot a l'escenari no em mola gens ni mica. :-)

    ResponElimina
  3. Tocarà esperar!

    Sobre això d'un disc amb cançons inèdites...en té centenars i de bones! Crec que alguna discogràfica s'ho deu guardar amb candau pel dia que MJ mori i creixi la llegenda, forrar-se...

    La veritat és que no posaria la mà al foc...el retorn pot ser una mica fracàs... De moment està venent com xurros les entrades, i no m'extranya després de tant de tempsi tants fans esperant...
    Però ja es veurà quina mena de show farà... m'ensumo playback i poc esforç... De fet és una mica el que feia, però exagerat..

    Gràcies pel comentari!

    ResponElimina
  4. De fet, vaig llegir per internet fa poc que abans del seu primer concert al Juliol pensa treure una mena d'EP amb unes quantes cançons inèdites, que es dirà This is it! (original on els hi hagin!), però no he sentit res mes.

    ResponElimina