19 de gen. 2009

Spotify, música online sense límits!

 
Recentment he descobert al blog de Roger Compte el que sembla ser l'aplicació definitiva de música-ràdio online, oblideu-vos de Last.fm, Deezer i demés reproductors online. Spotify és una aplicació per escoltar música online, conté una gran base de dades d'artistes i cançons (tot i que encara hi falta bastanta tonyina...). El disseny és molt bàsic, tal com si naveguéssim per la iTunes Store, però podent escoltar les cançons senceres, discos sencers (pista rere pista), i podent situar-nos en qualsevol punt de duració de les pistes. També disposa de ràdios temàtiques, tant per artistes relacionats, èpoques, o estils musicals.
Proveu-lo, descarregant-lo aquí. És gratuït (teòricament hi ha publicitat cada certs minuts, però encara no n'he trobat) i hi ha versions per Windows i Mac. No us en penedireu! Espero les vostres opinions!

4 comentaris:

  1. Molt interessant. A veure si m'ho instal·lo, q des del tancament de Pandora em vaig qdar orfe de música online...

    ResponElimina
  2. no te'n penediràs!
    jo hi estic totalment enganxat!

    ResponElimina
  3. Estic flipant!És boníssim!M'al·lucina que hi ha alguns artistes (p.ex els Pet Shop Boys!) que tenen totda la discografía, singles, remixes, cares b, etc. Boníssim! Esperem que s'hi sumun tots i no tanquin!!!

    ResponElimina