22 de gen. 2009

LOST. S'acaba l'espera, ja arriba la cinquena!

Han hagut de passar un bon grapat de mesos, l'espera s'ha fet molt llarga, però finalment ja arriba. La nova i cinquena temporada de Lost s'estrena avui. Després d'una intensa quarta temporada on la trama girava entorn els Oceanic 6 i variava la narrativa dels capítols de flashbacks a flashforwards, arriba aquesta nova temporada carregada de sorpreses. Podrà tornar Jack amb el cadàver de Locke a l'illa tal com li indica Ben? On és l'illa? I la resta de supervivents? Què se n'ha fet d'en Vincent? Hi haurà tema entre Sawyer i Juliet? Quantes estacions Dharma més es treuran de la màniga els guionistes? Descobrirem què coi passa amb Richard Alpert? Tornarà Sylar?



Per cel·lebrar la tornada hem organitzat una projecció amb uns companys de la facultat, perquè molts sabreu que Lost és una sèrie ideal per veure en grup, i comentar teories i frikades (és per flipar la quantitat d'esdeveniments Facebook organitzant festes i quedades en motiu de l'estrena). Més tard tocarà una altra projecció amb la colla. I després del primer capítol 5x01 - Because you Left tocarà indagar i esperar una setmana més q sentir la frase 'previously on Lost'.
Senyores i senyors, torna LOST!



2 comentaris:

  1. Doncs ja veus quina putada, dels dos episodis que es van emetre ahir, només ha sortit ripeig per a un d'ells! I és el segon!!! Buaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!

    A veure si n'apareix algun aviat, que si no els traductors no tindran temps i ens desmuntaran aquest tou de festetes i quedades que s'han organitzat!

    ResponElimina
  2. I love Daniel Faraday

    ResponElimina