20 de des. 2006

'Sea', per Vaseline

El passat mes de setembre vaig estar treballant com a figurant en un espot de televisió de la marca Vaseline. Es tractava d'un rodatge amb moltes persones despullades, fent coreografies variades. El director Ivan Zacharias ha treballant juntament amb els estudis londinencs The Mill per fer una combinació d'imatges reals i animació per ordinador, amb un resultat molt especial. Les localitzacions on vaig estar van ser La Fageda d'En Jordà, el terrat d'una fàbrica a El Prat, i a al campus de la UAB (si! la meva!)

Podeu veure l'espot aquí mateix. I he parlat amb l'autor del video que pengi els fragments de making off, de moment en podeu veure un parell. 1 i 2.




P.D: Tinc pendents uns quants articles sobre el passat cap de setmana a Brisol, no és que no me'n recordi, és que vaig molt enfeinat amb la uni!


Etiquetes: , , , , , , , , ,

2 comentaris:

  1. Hey nano!! Te molt bona pinta l'espot! Una fotografia que acollona! Pero ara anem el que importa... t'has vist s'et veu be? Digues el segon exacate per veuret!!!

    ResponElimina
  2. Doncs no m'he pogut veure. No sé ni si hi surto. Tampoc està amb suficient qualitat com per passar frame a frame i ampliar la imatge. Tampoc crec que fós convenient dir en quin segon exacte surto, és morbós! Prefereixo que la gent s'entretingui a buscar-me..jeje

    De totes maneres, suposo que algun video del making of si que apareixeré, ja tinc avisat a l'autor del video a youtube que pengi tot el material que tingui.

    ResponElimina