10 de jul. 2006

CollecTic, un nou joc de la scene de PSP


Si hi ha alguna consola que ha explota les seves possibilitats més enllà del que ens podíem esperar, aquesta és la PSP. Amb l'allau de programari casolà, emulacions, carregadors d'isos i tot el que es pot trobar per internet, m'ha cridat l'atenció un joc anomenat CollecTic. Es tracta de buscar xarxes wifi i guardar-les, quedant emmagatzemades en pantalla amb una certa forma, color, tamany i un sò característic. La gràcia és trobar el màxim nombre de xarxes, i al quedar classificades a la PSP combinar-les en una mena de puzzle. No és que sigui pura diversió, però és ben original i aprofita la capacitat wifi de la PSP.

De moment el joc encara no es pot baixar (està previst el seu llançament a l'agost, ja que l'autor ha d'arreglar alguns bugs, un arxiu d'ajuda, i provar que funcioni amb versions de firmware superiors a la 1.5 de PSP) però podeu descobrir més informació a la seva pàgina web.

Via: VidaExtra
Etiquetes:

1 comentari:

  1. "Si hi ha alguna consola que ha explota les seves possibilitats més enllà del que ens podíem esperar, aquesta és la PSP"

    vols dir?

    ResponElimina