24 de maig 2008

Lost, s'acaba la quarta...

Al final resultarà que la vaga de guionistes ha acabat afavorint la qualitat de les sèries. Ho dic més que res perquè el fet que Lost hagi vist escurçada la temporada de 16 a 13/14 capítols (tampoc són tants) ha fet que els guionistes se centrin en la trama principal i vagin de cara a barraca, és a dir, s'han acabat els capítols de farciment, fora la palla, el que ens interessa és l'illa (tot i que he de reconèixer que la trama dels viatges temporals d'en Desmond m'encanta i el capítol The Constant ha estat un dels meus preferits d'aquesta quarta temporada.).

Aquesta setmana no hi ha capítol, però divendres que ve (dijous s'emet "allà") podrem veure el 4x12 amb algunes escenes eliminades, i la season finale (m'encanta com ho pronuncien en les promos) de dues hores.

Amb aquesta cara, en Jack ja té un motiu per tornar a l'illa...


Està clar que els Oceanic 6 tenen un pes important (i crec que encara en tindran més a la propera temporada) i segurament seran la clau per acabar de rematar la relació entre Linus i Widmore. De l'últim capítol, que com tots els previs a final de temporada, no passa gran cosa i ho deixa tot preparat per esclatar (jaj! mai millor dit!), però torna un dels personatges misteriosos: Richard Alpert, aquest tio té moltes coses a explicar, i espero que com a mínim a la season finale deixi anar alguna perla...

4 comentaris:

  1. BUff! Sens dubte, ha estat la millor temporada fins al moment, cada capítol ha estat millor que l'anterior...I aquesta season finale pot ser brutal.

    ResponElimina
  2. ja queda poc!! s'ens farà llarga l'espera eh!

    ResponElimina
  3. la sèrie bargrooves és molt bona en general, però et recomano en especial el numero 11 que es diu terrazza.
    Merci per la recomenació Ministry Of Sound. M'he mirat el tracklist i bufff!!, el segon cd...!! :P

    A veure quan penjes allò sobre aquell aparell tan xulo, que estic intrigat...jejeje

    ResponElimina
  4. A mi el capítol d'en Desmond no em va barrufar gens...

    ResponElimina