8 de maig 2008

Em falta temps!

No he abandonat el blog (encara). Però em penso que aquesta és l'actualització que més he trigat a fer. La darrera va ser ja fa un parell de setmanes, per Sant Jordi. Des de llavors no és que hagi estat fora ni molt ocupat, però no he trobat el moment de posar-me davant l'ordinador i escriure tranquil com m'agrada fer:

Heus ací un petit resum del que ha passat aquestes dies, que espero poder ampliar en articles posteriors (almenys els temes més interessants)

- Durant la setmana de Sant Jordi vaig estar treballant en la il·luminació d'una sessió fotogràfica per fer el proper catàleg de moda de Caramelo.

- Vaig anar al teatre (cosa poc habitual en mi) aprofitant uns descomptes de Telentrada. Vaig veure Germanes i Soterrani. Obres molt diferents entre si, però que em van agradar totes dues. Ja en parlaré més endavant, però d'entrada ja us les recomano totes dues (Germanes per riure i distreure's, tot i que en el fons és un dramón. I Soterrani sobretot pel text, que és d'aquells que deixa coses a l'aire on l'espectador ha d'interpretar el que vulgui).

- Com es nota que ja fa bon temps, he estat fora els 2 darrers caps de setmana. Primer a Girona, cel·lebrant l'aniversari de ma germana i alguna cosa més... I aquest passat cap de setmana a Masarbonès en companyia d'en Joan, que un curt seu havia estat seleccionat pel Fic-Cat, un festival de curts que promet. L'any que ve repetirem. Com a curiositat, vam gaudir d'un concert d'en Gerard Quintana que era l'actuació que tancava el festival. Per cert, el nou iPod d'en Joan 'allthewayfromtheusa' m'ha fet venir ganes de nou de comprar-me'n un...de moment el factor economia domèstica farà que m'esperi uns mesos més.

- Em va morir el disc dur del meu iBook. Ja té 3 anys i uns mesos, i no negaré que li he fotut bastanta canya. Tement el pitjor (època d'examens i treballs, sense ordinador) vaig espabilar-me i vaig comprar un disc dur nou(i una mica de ram, de passada). Gràcies als precisos i detallats manuals d'iFixit, vaig poder obrir les entranyes del portàtil per canviar el difunt de 60gb per un nou Samsung de 120gb. Instal·lant de nou el sistema operatiu (i recordant els útlims dies de llargues arranquades i penjades del sistema) és com si tingués un ordinador nou.

- Tinc un munt de fotos per penjar a Flickr, i uns quants articles pendents (entre ells el concert de Pastora al Palau de la Música -fotos aquí-). Espero tenir internet a casa (no la wifi-caca del veí) ben aviat i tornar amb el ritme de sempre d'actualitzacions.

- D'actualitat musical: Madonna està en plena promoció del seu nou disc Hard Candy. Ja ha fet un parell de concerts promocionals i ja es van sabent dates de la gira que ja té títol: Sticky & Sweet Tour. Estiguem al tanto per saber quan es posen a la venda les entrades per Madrid (tot els rumors indiquen que passarà per la capital espanyola i no per la catalana).

6 comentaris:

  1. Bones, no te res a veure amb el post, pero si no ho coneixes crec que et pòt agradar bastant. Etienne de Crécy, aquet frances porta un espectacle d'iluminació i projeccions molt besties.

    Tu mateix, ja diras.

    http://www.youtube.com/watch?v=Jzil8S7tUeY

    ResponElimina
  2. ei, ja et trobava a faltar, em cansava una mica obrir el bits i trobar-me la foto de la rosa....
    a veure quan t'espaviles amb interné i escrius més sovint. m'agrada llegir-te, per cert, no has parlat del nou disc que es posarà a la venda dimarts que ve d'en Manolo Garcia, les teves sisters t'ho agrairan.
    petons dels de xirona

    ResponElimina
  3. Wei!

    Ja se sap, de tant en tant hi ha èpoques de sequera literària i blocaire :-) Però sempre s'acaba tornant, que és l'important.

    Enhorabona per la reparació de l'ordinador amb el nou disc dur. Ja et vaig dir que eres un crack i que te'n sortiries perfectament.

    Salut!

    ResponElimina
  4. esperaré totes les actualitzacions amb interès!

    ResponElimina
  5. gràcies a tots pels comentaris!

    alexhander em sembla espectacular, em molaria veure alguna cosa en directe, fa gires aquest artista?

    tere gràcies per la fidelitat lectora!! tinc moltes coses de les quals parlar, afegeixo al manolo a la llista...

    marc ambit gràcies pel suport, m'encoratja molt saber que sou aquí. em sento en deuta!

    arnau gràcies per la fidelitat! no et decepcionaré!

    ResponElimina