22 de maig 2008

De futurs concerts

Avui m'he llevat (millor dit, m'ha despertat la curiosa aplicació Aurora amb una cançó de la meva biblioteca d'iTunes) i he vist a El Periódico una molt bona notícia: Madonna a Barcelona el 18 de setembre. Precisament ahir miràvem preus d'entrades, vols, busos, trens i albergs a llocs com Cardiff o Niça, perquè si la diva no confirma data a Espanya, la muntanya haurà d'anar a Madonna. No m'acabo de creure això d'El Periódico, ja que el dia abans, los40.com publicava que només hi hauria una única data espanyola i que seria a Alacant. En què quedem? Jo de moment esperaré a veure si es confirma una data espanyola i tenir-ne les entrades, sino, si que tocarà fer unes visites a atrapalo.com (per dir-ne alguna).


El que sí que està confirmat és el concert gratuït de Coldplay el 17 de juny a l'Espacio Movistar. Des de la seva web oficial donaràn els detalls de com aconseguir les entrades (crec que faràn una cosa similar a com quan van posar el primer single Violet Hill disponible per descarregar, és a dir, premiaran la fidelitat dels internautes).

Per cert, curiós videoclip de Violet Hill alternatiu a l'original. Aquest segueix sent oficial, i de ben segur que se'n parlarà...



4 comentaris:

  1. Jo tampoc ho veig gaire clar, això de la Madge. El Periódico tbé va dir que venia a Bcn pel Confessions i encara l'estic esperant...

    ResponElimina
  2. Estic d'acord amb l'Arnau. Ningú sap res del concert de madonna a Espanya. No surt per enlloc ni Barcelona ni Alacant...?

    ResponElimina
  3. la cosa pinta xunga (com quan el RIT o el confessions...)

    ResponElimina
  4. A veure q passa! Seria genial q tornés al Estadi olímpic com al Blonde Ambition Tour!!
    Pero fijo q les entrades s'esgoten en un plis!

    ResponElimina