2 d’abr. 2007

Timbaland presents Shock Value


Ja he parlat més d'una vegada d'en Timbaland. Un productor amb un estil molt reconeixible, que tot just avui acaba de presentar nou disc: Shock Value.

El disc és ple de col·laboracions, entre elles les dels seus últims artistes fetitxes: Justin Timberlake i Nelly Furtado, però la cosa no acaba aquí. The Hives, Falloutboy, 50 cent, Missy Eliott, Dr. Dre i altres. De fet totes les cançons tenen un 'featuring', a destacar l'última pista 2 man show amb el gran Elton John tocant el piano, però no cantant.

01. Oh Timbaland
02. Give It To Me (Feat Nelly Furtado & Justin Timberlake)
03. Release (Feat Justin Timberlake)
04. The Way I Are (Feat Keri Hilson & D.O.E.)
05. Bounce (Feat Dr Dre, Missy Elliott & Justin Timberlake)
06. Come and Get Me (Feat 50 Cent)
07. Kill Yourself (Feat Sebastian & Attitude)
08. Boardmeeting (Feat Magoo)
09. Fantasy (Feat Money)
10. Scream (Feat Keri Hilson)
11. Miscommunication (Feat Keri Hilson & Sebastian)
12. Bombay (Feat Amar & Jim Beanz)
13. Throw It On Me (Feat The Hives)
14. Time (Feat She Wants Revenge)
15. One and Only (Feat Fall Out Boy)
16. Apologize (Feat One Republic)

17. 2 Man Show (Feat Elton John)

Si teniu curiositat per saber si alguna de les cançons superen a Maneater o What Goes Around... ja us asseguro que no. Però si més no, entre tants temes alguns han d'haver que sonin bé, no?

He seleccionat tres dels temes que més m'agraden (criteri totalment personal). Way I Are és una barreja de Sexyback i My Love, de fet diria que la base de percussió és Sexyback, i la base de sintetitzador rave és molt semblant al de My Love, fet criticable, però que juntament amb la veu de Keri Hilson fan que sigui un bon tema. Un altre amb la Keri i possible single, Scream, no és que sigui el millor tema, però representa bastant l'estil del disc. Apologize és la millor balada del disc, amb una excel·lent interpretació vocal de One Republic.



Potser aquest disc funcionaria millor amb la meitat de temes, ja que tanta quantita augmenta les possibilitats de mals temes i d'avorriment. Tot i que jo sóc partidari de com més temes millor (sempre que hi hagi una mínima qualitat en uns quants d'ells).

És indiscutible el talent que té Timbaland per produir (o fabricar) èxits, d'aquí que fins i tot els més grans vulguin treballar amb ell.

2 comentaris:

  1. la veritat es que el disc de la furtado està molt bé. m'escoltaré les que recomanes...

    ResponElimina
  2. Holaa!! Sóc molt fan de Timbaland ja desde Cry Me a River.. després el disc de Timberlake està genial i el de la Nelly també..
    Crec que el Timbo és original al fer les melodies, que no son taladrants, pero si que tene un ritme que enganxen, si esq és un crack totes les cançons que han triumfat tan de la Nelly com del Justin han sigut produides per ell..es normal que tothom vulgui colaborar amb ell.
    Les millors cançons per mi són. Oh Timbaland, Way I Are, la lenta que dius tu: Apologize, Give It To Me, Scream, Fall Out Boy també feia que m'agradaven, i la canço que fan conjuntament crec que està molt aconseguida: One & Only.
    Estic desitjan que vinguin a fer un concer a Barcelona tan Timberlake, Timbaland o Nelly.. si algu sentera que m'agregui silvi151@hotmail.com
    Moltes gràcies.

    ResponElimina