11 de maig 2006

Telecogresca de Dia

Dimecres 10 de maig es va celebrar un nova edició de la Telecogresca de Dia. Com cada any, el Campus Nord de la UPC es va convertir en una gran festa on regna el bon rotllo, la cervesa, i els concursos frikis.



A primera hora del dia, el temps no acompanyava gaire, núvols foscos donaven la impressió que cauria un bon xàfec, però a poc a poc, el dia s'ha anat arreglat i cap al migdia ja es podia gaudir d'una llum i una escalfor solar pròpia del mes de maig. Com que la temperatura augmenta, el cos s'ha de refrigerar, i els líquids són un molt bon refrigerant. Així doncs, què millor que unes cerveses a 0.80 €. Curiosamenaquest any la cervesa era Moritz, no la típica Estrella Damm o San Miguel. No sé si per la marca de cervesa, o pels barrils o pels gots de plàstic, però aquella birra semblava aigua...Encara que també entrava com a tal.

Els concursos han estat els típics: Campionat de futbolí, butifarrada, mus, llesques de bimbo, trivial, oca, picos...etc.

Curiosa prova: "Concurs de persones rastrejadores", on s'havia de seguir un recorregut marcat al terra
i menjar els ganxitos de cada plat, el primer dels 2 d'acabar es bebia el xarrup de vodka.


La música d'acompanyament s'ha de dir que estava ben seleccionada, grans èxits pop i cap a la tarda alguns temes dance i electro molt ben escollits.

La carpa 'chill-out' aplegava els més moguts de la festa, tralla màxima i petats de tota mena feien moviments zombiescs intentant seguir el ritme la música.

A l'escenari d'actuacions musicals s'hi han pogut veure un parell de rapers que no sé qui eren, però en totes les cançons i rimes no hi faltava la paraula 'asfalto'. Carlitos, el personatge que es va popularitzar gràcies a 'Una altra cosa' d'Andreu Buenafuente, va actuar amb les seves pintoresques versions de clàssics del rock amb lletra adaptadíssima. Cal dir que tenia un públic totalment entregat i ha estat una actuació memorable.

L'actuació més interessant de l'edició d'enguany corria a càrrec del DJ Paco Pil, autor d'èxits techno com 'Viva la fiesta', 'Dimension Divertida', o 'Johnny Techno-Ska', tots ells ja són uns clàssics avui dia.



Paco Pil ens ha deleitat durant poc més d'una hora amb uns temes clàssics del techno i la música makina que va tenir ara fa més d'una dècada la seva època d'or a l'estat espanyol. Un fet força curiós, encara dubto si preparat o no, el DJ ha comentat que tenia un problema amb el disc de 'Johnny Techno-Ska' i ha demanat al públic si algú el tenia. Un braç s'ha allargat d'entre la multitud, aquest tenia un ipod que contenia el material. I dit i fet, Paco ha comentat als tècnics i en un moment han pogut 'punxar' l'esperat tema. Sens dubte ha sigut un puntàs de categoria.

El públic se sentia com una massa, tothom corejava les cançons, i aclamava el retorn d'aquest mite musical. Ha estat sense cap dubte una actuació nostàlgica i quedarà a la memòria dels assistents.

Recordo que divendres 12 hi haurà la gran Telecogresca, aquest any al fòrum, i amb un cartell que inclou grups com Reincidentes, Muchachito BomboInfierno, Vive La Fete i més.




Etiquetes: , , , , , .

1 comentari:

  1. Quina paranoia aquesta del putu Paco Pil.... Jurjur

    ResponElimina