29 de juny 2012

Ninano Nanda, future pansori

Crec que la primera vegada que vaig escoltar el duet Ninano Nanda va ser via aquest article sobre Reggae a Corea. Des de llavors em vaig interessar per ells i vaig intentar trobar la seva música i videos. Com que són poc coneguts, no corre gaire material seu per internet.

Ninano Nanda són un duet compost per la Jang Goon i el Shin Hang. Es dediquen a un gènere musical que ells mateixos bategen com future pansori, combinant el pansori (un tipus de cant narratiu tradicional coreà) amb la música electrònica.

Sempre és interessant descobrir propostes noves i atrevides com la dels Ninano Nanda. D'entre les seves cançons em va cridar l'atenció Ninano Rock.

Més tard vaig veure que actuaven al World DJ Festival 2012 a Seül, i va ser una bona oportunitat. Però degut al canvi d'horaris (per la caiguda de l'escenari principal) m'els vaig perdre.

Finalment, seguint-los al Facebook em vaig assabentar que feien un concert gratuït a l'aire lliure a un petit escenari a Sinchon, així que vaig decidir anar-hi i conèixer'ls en persona.













11 de juny 2012

A l'Eureka de COM Ràdio

Ja porto gairebé dos anys participant al programa de divulgació científica i tecnològica dels caps de setmana de COM Ràdio: L'Eureka. En tot aquest temps he parlat de telèfons mòbils a Corea, Internet, educació, operacions, i altres temes que podeu trobar al meu Soundcloud o en aquest mateix blog a la pestanya d'àudios.

Avui, aprofitant el meu pas de vacances per Barcelona, en comptes de fer la crònica habitual, he estat a l'estudi en directe parlant amb la Mònica López, la presentadora de l'Eureka.



Després de tant temps parlant només per telèfon i amb ganes de conèixe a l'equip, per fi ens hem vist i hem parlat dins i fora l'estudi.

La propera crònica serà altra vegada des de Seül...sobre què parlaré? Ja veurem! Què voleu saber (sobre ciència/tecnologia) de Corea del Sud?