20 de jul. 2011

Another Korea promo project

Touch Korea is the new project to experience Korea by Korea Brand. With a brand new interactive website, visitors are able to try and experience some of the most popular features of Korea, such as dance, food, places...

Seems a good idea to make people interested and able to experience part of this, making them excited and wanting to try all of these experiences and more. I've just tried and looks quite good!

I guess people with portable devices with touch screen will enjoy it more, but with computer is also good...

Here is the link for Touch Korea.


1 de jul. 2011

2 anys



Avui 1 de juliol fa exactament 2 anys que vaig posar per primera vegada els meus peus en terres coreanes.

Després d'un bon i inoblidable viatge per Japó al 2008, vaig sentir que d'alguna manera havia de tornar a respirar aires asiàtics. Enrera queden aquells dies d'arreglar paperassa per a l'intercanvi universitari per poder venir a Corea, i aquella inseguretat de si podria finalment aconseguir-ho.

I aquí estic, visquent a Seül, la gran capital de Corea del Sud, adaptat i acostumat a viure entre coreans, encara batallant per aprendre bé l'idioma, i donant un pas endavant, on deixo enrera la vida d'estudiant (temporalment? mai se sap!), i m'ocupo amb diverses feines que em permeten continuar visquent en aquesta ciutat tan intensa, que no deixa de sorprendre'm i on encara em queda tant per descobrir, i descobrir-vos!

No sabria dir si 'sembla que fos ahir' o 'sembla que hagi passat una eternitat'. Depenent del moment, tinc una o altra sensació. El que sí és segur és que començo una nova etapa amb molta il·lusió i continuaré explicant una mica com es viu aquí i intentant fer-vos sentir una mica el que sent un català a Seül, i compartint aquelles experiències que valen la pena explicar.