8 de set. 2008

3 de set. 2008

Sayonara!


Si tot va bé, ara dec estar volant des de Barcelona a Helsinki, per més tard agafar un avió fins a Japó. Concretament a l'aeroport Centrair de Nagoya.
El motiu del viatge? Una mica de tot: vacances que no he fet, escampar la boira, reflexionar, desconnectar, oblidar, i visitar el país dels meus somnis.
Tot gràcies a un tros d'oferta que em va comentar en Juan San. 495 euros anar i tornar. Una ganga tenint en compte que normalment ronda els mil eurazos.
Marxo amb en Juan, en Biel i en Xavi. Motxilla a l'esquena i a l'aventura, a veure què ens depara el país del sol naixent. Només tenim reservada la primera nit, a Kobe. La resta ja es veurà, però no  deixarem escapar uns dies a Tokyo, Kyoto i a altres ciutats de postal.
Intentaré mantenir el blog una mica al dia, i anar penjant les fotos al meu Flickr.
Deixo un tema que associo amb 'adéu'.

1 de set. 2008

Tot té un final

Ahir vaig acabar la cinquena i última temporada de A 2 metros bajo tierra (Six Feet Under). Portava molt de temps que la volia veure, i no ha estat fins aquest estiu que he pogut gaudir de llargues sessions de capítols seguits, emocionant-me amb les històries i les vivències de la familia Fisher i companyia. Finalment ahir vaig arribar al capítol final, la guinda d'aquesta obra, tal com mencionen en altres blogs, un final perfecte, que ja voldria qualsevol sèrie. La millor manera de tancar el cercle, d'una sèrie gens pretenciosa que ens acosta a la mort, la vida, els sentiments. No em costa gens reconèixer que em vaig fer un fart de plorar, sobretot amb els 6 minuts finals. I no han estat els únics moments amb els nervis a flor de pell. La sèrie té uns personatges i unes situacions totalment creïbles, quotidianes, i és fàcil sentir-se identificat. I quan ells pateixen, tu pateixes. No puc deixar de recomanar-la. És de les millors coses que han sortit de la televisió.
En total són 5 temporades d'uns 12-13 capítols (de 50 minuts), i he de destacar alguns grans capítols, sobretot els finals i inicis de temporada, que tot i no provocar grans cliffhangers, alguns m'han deixat bocabadat.
Si us interessa, podeu trobar fàcilment les 5 temporades, tant en pando com en torrent (i segurament en xarxes eMule...).