31 de gen. 2008

Avui torna Lost (i demà ho veurem aquí) ACTUALITZAT AMB NOVA PROMO

31 de gener de 2008. Feia mesos que esperava aquesta data! Finalment ja ha arribat, aquesta nit l'ABC estrena la 4a temporada de Lost en un especial de 2 hores on s'emetrà un resum especial i el capítol 4x01 - The Beginning of the End (de durada normal).

Demà 1 de febrer, la xarxa treurà fum gràcies a tots els seguidors que estarem baixant el capítol (en torrent, pando o descàrrega directa) i els subtítols (això espero!), i a la nit ja he quedat per veure el capítol amb colla i projector!

Després d'uns quants tràilers, promos, posters i spoilers, és hora de veure un muntatge musical de Locke que ha preparat l'ABC per a l'ocasió. Tranquils no hi ha spoilers, són imatges de les anteriors temporades.



Quines ganes tinc de tornar a veure al Locke en forma!

ACTUALITZACIÓ: Per no fer un post nou, afegeixo aquí una promo genial feta per fans, tranquils, no hi ha spoilers.



Col·laborant a Xarranca


Avui he començat a col·laborar com a redactor a Xarranca, un blog especialitzat en videojocs que forma part de la xarxa de blogs en català Xarxabloc. La possibilitat d'escriure en català sobre videojocs no es presenta cada dia, i a mi sempre m'han agradat els videojocs (els que em coneixen ja saben que sóc 'un viciat').

Així doncs, ara combinaré dues tasques de redactor, aquí al meu Bits & Beats i a Xarranca. Si últimament ja parlava poc de videjocs en aquest blog, crec que això ja és l'adéu definitiu a aquesta categoria. Si voleu estar al dia sobre videojocs i la indústria de l'entreteniment electrònic us recomano que llegiu Xarranca. Amb la resta de personal tenim algunes idees en ment i uns quants projectes per tirar endavant. Això no vol dir que deixi de banda Bits & Beats! Al contrari, seguiré aquí amb les novetats i curiositats musicals i informàtiques com sempre.

Kylie i els seus 2 nous vídeos

Ara sí que m'agrada. Fora el rollo de 2 Hearts i que torni la Kylie pastelera de sempre. La Minogue llença dos singles a la vegada. Un per al Regne Unit, Irlanda, Japó i EUA i l'altre per a la resta del món. Els temes són Wow i In My Arms, que seràn publicats el proper 18 de febrer.

Per cert, la Kylie està nominada a 2 Brit Awards: Millor artista femení internacional, i millor disc internacional. També hi ha prevista una actuació per a la gala de premis que serà el proper 20 de febrer al Earls Court de Londres. Cantarà Wow o In My Arms? S'accepten apostes!

Trobo bé que hagin escollit Wow, i el vídeo està prou bé (inspiració en el contrallum de Madonna a Sorry? Ballarins reciclats del Shocked del Fever Tour?).

In My Arms no és un mal single, però la trobo una cançó massa 'normaleta'. Segur que l'han escollit mig obligats perquè després de tant de bombo de Calvin Harris en la producció del disc, per algun lloc havia d'aparèixer, i amb el trunyo de tema de Heart Beat Rock era inviable. D'aquí el petit homenatge amb les ulleres estil Calvin Harris. El vídeo: molt correcte, amb molts vestuaris i looks, com ha de ser una diva pop.

Crec que hauria estat bé arriscar-se i treure Speakerphone amb un bon vídeo. Encara hi ha possibilitats com a 3r single...tot i que pel que es diu i demanen els fans, The One com a single està molt demanat.

Posaria els vídeos de YouTube, però els estàn eliminant a base de bé, així que poso aquest widget oficial on també s'hi poden reproduir altres vídeos i cançons, i comprar-les a iTunes.



Per cert, la Kylie està nominada a 2 Brit Awards: Millor artista femení internacional, i millor disc internacional. També hi ha prevista una actuació per a la gala de premis que serà el proper 20 de febrer al Earls Court de Londres. Cantarà Wow o In My Arms? S'accepten apostes!

29 de gen. 2008

NRJ Awards

La cadena francesa NRJ va cel·lebrar el passat diumenge la cerimònia dels NRJ Awards, una gala al més pur estil MTV (però amb menys pressupost) amb actuacions i premis als millors grups de l'any.

L'edició d'enguany va concedir el premi al millor àlbum internacional de l'any a Britney Spears pel seu Blackout. I hi estic força d'acord. La millor cançó internacional va ser la genial Don't Stop The Music de Rihanna, la qual va oferir una actuació del tema:




Michael Jackson va rebre un premi en reconeixement a la seva carrera. Per cert, tinc un article pendent parlant del nou Thriller 25th Anniversary. Ben aviat a Bits & Beats.



La Kylie també va actuar amb el tema In My Arms (però el segon single no havia de ser Wow?



Com a curiositat, un tal Matt Pokora va fer una actuació molt a lo Timberlake del tema Dangerous (res a veure amb Michael Jackson), amb Timbaland inclòs! En sentirem a parlar més d'aquest noi francès?


26 de gen. 2008

Juno

Ahir vaig tenir l'oportunitat (gràcies a MTV.es) d'assistir a la preestrena de la pel·lícula Juno. Havia sentit a parlar més aviat poc, però al saber que està nominada a alguns premis Oscar com: Millor pel·lícula, millor direcció, millor actriu principal i millor guió original em van venir ganes de veure-la.
El poster espanyol...no em convenç, sembla d'una peli molt comercial. I és poc original. (a més, això d'etiquetar els personatges, no deixa de ser un spoiler)

Juno és una d'aquelles pel·lícules sense grans pretensions, plena de detalls visuals i de guió que ens atrapen i ens mantenen amb un somriure constant durant bona part de la seva duració. Amb uns actors interpretant molt bé uns personatges molt originals, i una banda sonora d'aquelles ben cuidades,amb moltes cançons de grups més o menys coneguts, Juno pot aspirar tranquilament a alguns dels premis de l'Acadèmia. Però no li cal guanyar premis, si la veieu ho entendreu, és un petit film, bonic, tendre, i en ocasions dur, amb una protagonista de 16 anys força peculiar que ens fa veure un costat cruel del que és el motiu principal de la pel·lícula: el seu embaràs.

Aquest està millor. Li dóna una estètica més acord amb el film.

En alguns moments em va recordar Garden State (Algo en común), però sense arribar a ser tan nyonya, o Alta Fidelidad (més que res per la tria musical de la banda sonora, i l'afició musical d'alguns protagonistes). A la Di li va agradar i no es va adormir, justificant que era una peli de les que li agraden i no de les que trio jo, que no li agraden i s'acaba adormint.

Aquest és sens dubte el millor i el més original.

Per cert, que abans de la pel·li van passar el trailer de Jumper (la nova de Hayden Christiansen, l'Anakin Skywalker adult, que feia temps que no s'el veia). Una peli sobre un noi que es pot teletransportar, y hasta aquí puedo leer, que ja em van fotre prou veient un trailer que no pot tenir més spoilers. S'estrena aquí el proper 15 de febrer. Aquesta Jumper l'apunto a la llista per veure, juntament amb Sweeney Todd i Cloverfield.

25 de gen. 2008

'Vaya semanita'

En aquest article no parlo del programa d'ETB, amb el nom del títol del'article. El títol fa referència a l'estressant setmana on es barregen la recta final del primer semestre, amb uns dies de feina bastant. És la setmana blanca a la facultat, això vol dir que no hi ha classes, i la setmana que ve comencen els examens. La duresa de la setmana ve donada per aquelles assignatures (que no són poques) que en comptes d'examen s'aproven fent un (bon) treball. Com sempre, i com la majoria d'estudiants, ho deixo tot per última hora i s'acumula tot de manera que hi ha una setmana o dues que es passen d'allò més entretingudes, per no dir estressants. Aquesta és una setmana que em toca treballar cada dia, tot el dia, cansant-me i matinant. I a la vegada he d'acabar uns quants treballs, que òbviament no puc anar a entregar-los a la uni i els he de passar als companys perquè els portin ells.

Per sort, aquesta setmana acaba avui, i escric això des de la feina, aprofitant el wifi de l'edifici. Avui toca il·luminar una sessió fotogràfica de la firma de moda de Jordi Labanda. I seràn unes quantes hores...

Ahir vaig tenir sessió de cinema, vaig anar a veure la preestrena de Juno, de la qual ja en parlaré. I auqesta nit sopar aniversari del col·lega Itxaso.

23 de gen. 2008

Mor el Joker (Heath Ledger)

No crec que sigui cap muntatge ni cap broma de mal gust. Llegeixo a Blogdecine i Extracine, que han trobat a l'actor mort al llit amb una possible sobredosi de pastilles. Un suicidi? Tot plegat molt fort, no m'en sé avenir. I el més sorprenent és que la notícia ja corre per internet i a la wikipedia ja està inclosa la notícia.



Sense voler frivolitzar amb el fet, crec que això li donarà un gir inesperat a la promoció (gran promoció en forma de campanya viral per internet) de la pel·lícula pendent d'estrenar-se en la qual Heath Ledger encarna al Joker: The Dark Knight (la secuela de Batman Begins).

22 de gen. 2008

Nou poster de la 4a de Lost

Només queden 10 dies per l'estrena de la nova temporada de Lost. L'ABC ha fet públic un nou poster promocional on podem veure algunes possibles pistes: El reflex de la ciutat, el misteriós número 6 a l'aigua...

21 de gen. 2008

Los Crímenes de Oxford


Divendres, després d'una dura setmana d'entregues de treballs, feina, algun examen, tocava relaxar-se una mica. Aprofitant uns tickets que tenia la Di vam decidir anar al cine a veure Los Crímenes de Oxford. Abans però vam anar a fer algunes compres pel pis. Vam anar a la Plataforma de la Construcció a buscar cable elèctric (en total més d'un kilòmetre!) que servirà per fer tota la instal·lació elèctrica de casa. També vam aprofitar per triar i emportar-nos les aixetes dels banys, la de la cuina, el frontal de la dutxa, i el telèfon de la dutxa del bany gran. No és que hi hagués gaire varietat, però el preu estava bé i, per no portar cap idea clara, no vam trigar gaire estona a decidir-nos.

Al cinema, temia adormir-me, només havia dormit 3 hores, i estava força cansat de la feina, i mentalment de fer tants treballs a correcuita. Per sort, no sé si gràcies a la Coca-Cola del sopar vaig aguantar despert tota la pel·lícula. Los Crímenes de Oxford no és una peli que esperes amb moltes ganes, de fet fins que no la van promocionar per aquí, no n'havia sentit a parlar. Però al veure de què anava, i els actors que la interpretàven, em va fer gràcia veure-la al cinema. Abans de començar la peli van passar el tràiler de Sweeney Todd, i per sort vaig comprovar que durant les cançons hi haurà subtítols en espanyol.

Los Crímenes de Oxford està prou bé. És d'aquelles pelis de misteri on es planteja un crim, i l'espectador pot pensar quin personatge l'ha comès. Fins i tot, apareix el joc de Cluedo a la pel·lícula! Els actors, sobretot Elijah Wood i John Hurt són del millor del film. La peli es podria dir que té un punt de frikisme, amb tot el rollo de la lògica, i el tema filosòfic. De fet hi ha una escena on es reuneixen tot un grup d'experts que tenen unes pintes de frikazos força autèntics. Potser la peli arriba a perdre una mica el ritme en algun moment, però no per això deixa de ser interessant en tot moment.

M'agrada més aquest poster que l'anterior. On hi hagi un bon disseny, que treguin els actors!

Si esteu dubtant entre si val o no val la pena anar-la a veure, jo crec que s'ho val. No és la pel·lícula de l'any, però és entretinguda, i si aneu al cine contribuireu a ajudar al cinema espanyol, que falta li fa. A part d'això, tampoc hi ha gran cosa aquests dies a les cartelleres. Per cert, vull destacar la banda sonora de la pel·lícula, que t'introdueix i ambienta d'una manera que feia temps que no experimentava al cinema.


Si la veieu, no deixeu de comentar-la aquí!

16 de gen. 2008

Les novetats d'Apple

M'han decepcionat. És cert que cada vegada es crea més expectació i està el llistó més alt. Però Apple dóna amb comptagones les seves novetats. Ni iPhone 3G, ni nous Apple Displays, ni nous Mac Mini...



Això sí, un nou portàtil batejat com MacBook Air. El portàtil més prim del món. Trobo que és una gran obra del disseny. Però no crec que sigui el moment de vendre un aparell així. El MacBook Air és molt fi, té una potència que no està gens malament (compta amb 2 gb de ram), i pesa poquíssim. Tot això s'aconsegueix gràcies a que no té unitat òptica, és a dir, oblidem-nos dels CD i DVD...potser encara és massa aviat per fer aquest pas, no? També elimina uns quants ports, reduïnt-ho a només un port USB, un port micro DVI, i una sortida minijack de so. Una mica just, no? Per descomptat, compta amb Wifi i Bluetooth. La idea d'adquirir una unitat òptica externa em sembla una patillada, sembla com si es fes un pas enrera, quan el que vol Apple és fer un salt endavant.

Un sol port USB? Apa, a carregar un altre trasto com un hub. I el meu estimat port firewire?Esperem com a mínim que el USB estigui preparat per l'USB 3.0

En general crec que el MacBook Air té un número d'usuaris potencials molt reduït. Pel preu que té, sembla enfocat a professionals, però les prestacions que té no superen les dels actuals MacBook Pro, i si realment es vol fer coses amb aquest ordinador, de poc ens serveix que sigui tan fi, ja que tocarà carregar l'unitat òptica, el hub usb... Crec que val més la pena qualsevol altre portàtil Mac, ja que el pes i el tamany continuen sent un gran factor respecta la resta de portàtils del mercat. Calia aquest MacBook Air? Potser el que calia o més es demanava era un aparell tipus TabletPc.

La resta de productes eren força esperats:
Una revisió de l'AppleTV (Jobs reconeix que el primer no ha funcionat), amb el qual va lligat el llançament del sistema de lloguer de pel·lícules online (atenció, lloguer amb so surraound 5.1 i HD). Aquest producte pot començar a ser interessant, tot i que segueixo pensant en un Mac Mini amb HD com a media center...

Novetats de software per a l'iPhone i l'iPod Touch.

També un aparell curiós: Time Capsule. Un disc dur per fer còpies de seguretat del programa Time Machine (de Leopard) via wifi.

En fi, queda tot un any per esperar millors novetats...

Més info a Apple

15 de gen. 2008

Què hi ha a l'aire?


Apple oferirà demà una nova keynote (la MacWorld d'enguany) a càrrec de Steve Jobs en la qual es presentarà algun producte nou. El secretisme segueix sent un gran aliat de la poma, i encara no hi ha res del cert. Sí que es rumoreja un mac ultraportàtil amb el nom de MacBook Air. De fet és el rumor amb més força, al qual se li otorga més punts gràcies al eslògan de la keynote: There's something in the air. També es parla de la presentació d'un nou iPhone amb 3G, i inclús una nova gamma de Mac Mini i AppleTV enfocat al futur lloguer de pel·lícules a la iTunes Store. Jo aposto per una actualització dels Cinema Display, potser amb iSight i interfície multitouch (ja molaria, ja!). Tot plegat un cúmul de idees i rumors que fan augmentar el hype. El que crec que és segur és que no presentaran cap producte de la familia iPod, ja s'hi van lluir prou en la darrera keynote.

Demà a aquesta hora ja se sabrà quins productes seràn els protagonistes de la xarxa durant uns dies, i probablement les accions d'Apple es disparin com sempre que hi ha una keynote de Steve Jobs.

Com ja va sent habitual en les keynotes, podeu fer el seguiment de la keynote des de diverses webs, tot i que us recomano les dues primeres, que són en català i amb molt bona gent amb qui comentar les sorpreses:

mossegalapoma
Bloc d’Apple en Català

Applesfera
AppleWeblog
Faq-mac

Engadget
Gizmodo
TUAW
MacRumors

I per acabar d'arrodonir... un possible guió filtrat de la presentació.

10 de gen. 2008

Burial - Untrue


Fa unes setmanes vaig llegir un article que parlava de Burial. Un artista anònim que ha publicat el seu segon disc: Untrue. Aquest tal Burial està envoltat de secretisme, ningú sap el seu nom real, ni quina cara té. Gairebé no concedeix entrevistes i molt menys es deixa fer fotos. Bé, tot això no deixa de ser imatge (o no-imatge?) el cas és que un cop llegit l'article vaig escoltar el disc i em vaig quedar satisfet, està prou bé.

No vaig escoltar el disc tornant de festa, o al capvespre, el vaig escoltar de camí a la uni, als ferrocarrils. I crec que també són un bon lloc per escoltar en solitari mentre veiem passar el paissatge. O sigui que també és molt apte per escoltar mentre et porten en transport públic. Ok, deixem-nos de flipades i anem al gra: El disc en general està prou bé, potser sona una mica monòton, però és tranquil i agradable d'escoltar: electrònica fresca que diria el meu amic McKeyhan. Em vaig endur una sorpresa a l'escoltar l'última pista del disc: Raver. Em va recordar aquell tros de tema d'Ananda Project.

El País ha publicat aquest article que parla de l'artista. O sigui que el Burial aquest ja comença a aparèixer en mitjans més de masses. No m'extranyaria gens que d'aqui uns mesos ja soni a alguna emissora de Prisa...

Si us ha picat la curiositat i voleu saber com sona aquest disc, Bits & Beats us el porta en exclusiva en pando (en realitat no és cap exclusiva, el podeu trobar arreu en torrent i tal, però mira, m'agrada cuidar als lectors). Gaudiu-lo! I no deixeu d'opinar aquí amb els vostres comentaris!

9 de gen. 2008

American Gangster

L'única pel·lícula que he vist al cinema durant aquestes vacances ha estat American Gangster. Al principi anàvema veure Soy Leyenda, però vaig llegir algunes crítiques que la deixaven malament, avorrida i curta. Sense dubte va ser una decisió encertada. American Gangster està dirigida per Ridley Scott i protagonitzada per Denzel Washington i Russell Crowe. Explica la història de Frank Lucas, un crack de la màfia de New York durant la dècada dels 70. Per ser un film basat en fets reals, trobo que està molt ben 'adaptat', i atrau des del primer moment. No arriba a avorri durant els seus 157 minuts (poca broma!) Reconec que sento certa debilitat pel Denzel, però en canvi em cau fatal el Crowe.


No seré dels flipats que diuen que hi ha un duel interpretatiu entre els dos protagonistes, perquè no el veig per enlloc. Simplement són dos actors enfrontats pel paper, però crec que no és comparable,i més si veiem que tenen ben poques escenes junts.

Crec que la pel·lícula no passarà a la història, però sent com són els americans, no m'extranyaria que acabés guanyant alguns Oscars. Alguns l'han comparada amb El Padrino, o Scarface, però crec que no està a l'altura. És simplement una bona pel·lícula de màfia-poli.


La veritat és que veient la cartellera, no em ve de gust anar al cine, ja no tinc aquella il·lusió de devorar tota mena de pel·lícules. M'estaré tornant selectiu, o és que el preu del cinema és tan car que sap greu arriscar-se a veure una possible mala peli? Sort que aviat arribaran estrenes esperades com Cloverfield o Sweeney Todd...

8 de gen. 2008

The Mitchell Brothers

Vaig descobrir no fa massa la música d'aquest duet britànic a través del single Michael Jackson, produït per Calvin Harris, un tema dedicat al King Of Pop. La cançó em va enganxar força i vaig trobar el seu àlbum: Dressed For The Occasion. Sonen força bé, no són el típic grup de rapers. Els temes no són un seguit de rap, sino que tenen més pes les melodies i les estrofes enganxoses. Així que podriem dir que s'acosta més el RnB i al pop (eecs! no m'agrada gens posa etiquetar).

El seu vídeo és un clar homenatge a Michael Jackson, amb tota mena de detalls.


El vídeo és una remescla de Calvin Harris, però a l'àlbum hi ha la versió original, també motl bona.

Si us interessa escoltar el disc, podeu trobar-lo en pando aquí.

U2 3D

La banda U2 va presentar a Cannes una mostra del seu proper treball audiovisual, un concert totalment en 3D gravat durant la seva gira per Llatinoamerica. Es preveu que s'estreni mundialment a totes les sales IMAX (espero que no passi com amb la darrera de Harry Potter...).

U2 3D

No m'ho penso perdre!

Tornem a la feina!

Després d'uns dies de vacances nadalenques, toca tornar a la uni i veure que encara hi ha molts treballs per fer. Aquest final de primer semestre es presenta carregat de feina i pocs dies per acabar-la...sí, he tingut molts dies i he avançat poc, com sempre, tot a última hora.

Ahir van passar els Reis Mags, i em van deixar un val d'Ikea, que em serà molt útil per anar ammoblant la futura llar. També ens van portar a la Di i a mi un parell d'estovalles individuals i tovallons, estil oriental, molt macos. I per acabar, un polar d'aquests Quechua. Sempre dic que Decathlon és l'Ikea dels esports: trobes coses barates i molt pràctiques. L'any passat van ser uns Reis una mica més geeks, però enguany no calia. De moment estic força cobert en el tema informàtic (sempre podria tenir més, clar), això em fa pensar que m'he de mirar l'iBook amb el qual escric normalment aquest blog. Fa 2 dies que triga més del normal a arrencar, no m'agradaria que patís una avaria precisament ara que s'acosta la recta final del semestre... Tot i que podria sobreviure amb el sobretaula amb XP i Kubuntu (un Kubuntu que des de la darrera actualització que vaig fer no funciona bé, i crec que l'engegaré a pastar i provaré l'Ubuntu Studio).

Fa uns dies vaig estar mirant i remenant per ebay a veure com estaven els preus dels mac de segona mà. Li estic donant voltes a comprar un Power Mac G4 antic, o un Mac Mini per utilitzar-lo de media center i de central de descàrregues pel pis nou. Vaig trobar algunes ofertes temptadores, però que van pujar massa de preu, a part, tampoc és el moment de fer la compra. És un tema que pot esperar fins a útlima hora al moment d'instal·lar-nos-hi (o inclús més).

Canviant de tema, fa uns dies vaig tocar alguna cosa de la plantilla del blog, i m'han quedat tots els enllaços i anuncis a baix de tot. He mirat d'arreglar-ho però no m'en surto,si algú sap com solucionar-ho, li estaré molt agraït. Sino, pot ser que sigui un senyal per passar-me definitivament a Wordpress... que us sembla?

4 de gen. 2008

La SGAE arriba a 'Buenafuente'

Un interessant gag amb un personatge que no té tant de ficció com alguns pensen...



"Me da igual lo que tú digas!"

3 de gen. 2008

Les campanades a la Torre Agbar

Un any més, TV3 va retransmetre les campanades amb un espectacle audiovisual a la Torre Agbar de Barcelona. La part musical corria a càrrec de Guillamino (amb qui vaig coincidir al PopArb'06) amb la Reactable, i la part visual era un espectacle d'il·luminació de la torre a càrrec de Mirelec, l'empresa que s'engarrega de donar-li color.



Tot plegat, un petit show molt ben sincronitzat que espero que no sigui l'últim. Aquesta torre i la seva il·luminació té un sistema ideal per fer esdeveniments en plena nit, m'encantaria fer-hi una visita a les instal·lacions des d'on ho controlen.

Tema apart. El guió del Pellicer i la Sans...em deixa desconcertat, què n'opineu?

2 de gen. 2008

Bon any 2008! (i adéu 2007)

Ja ha passat. Un any nou comença, deixant enrera 365 dies d'aquest 2007 ple de sorpreses (bones i dolentes). Espero que aquest 2008 sigui un bon any per a tothom, especialment pels lectors d'aquest blog. L'entrada d'any no va ser massa eufòrica, una nit de cap d'any on regnava el cansansi i l'apalanque ha fet que m'estalvi uns quants euros de sortir por ahi de festa. De fet, no está el forn per bolls, i ja em va bé estalviar, que s'acosten grans despeses...

M'agradaria fer un repàs sobre el més interessant de l'any, que he parlat en aquest blog (i del que no també). No només els posts més comentats o visitats, també els que considero més importants per mi, o pel transcurs del dia a dia del blog i de la meva vida en general.

Al principis de gener vaig rebre la notícia que em tocava marxar a Berlín a muntar un bolo per la Shakira, hi vaig anar a finals de mes aprofitant que tenia la setmana blanca prèvia a examens. Al tornar d'allà em vaig comprar el DVD del Confessions Tour, i Apple va anunciar la bomba: el gadget de l'any. Gener també va lligat a la tornada de sèries després de la parada nadalenca.

Febrer va estar marcat pel primer aniversari de Bits&Beats, l'anunci del retorn de The Police i el meu descobriment de Filmaffinity.

El mes de març, apart de l'arribada de la primavera, també em va arribar el compte Pro de Flickr (pel meu aniversari). I a finals de mes Silent Scream va oferir el seu últim concert. Espero que aquest 2008 tornin amb més canya! Ah! També van aparèixer les primeres imatges d'un joc somiat per molts.

A l'abril es va publicar un dels discos que més he escoltat aquest any. Es va saber que els chanantes se n'anaven a La 2. Em vaig fotre unes vacances de Setmana Santa una mica improvisades, però molt agradables. També vaig publicar una exclusiva mundial que em va fer augmentar bestialment el nombre de visites, TV3 va anunciar una de les millors sèries que podia emetre. I vam anar a rodar un spot a St. Joan.

Durant el mes de maig vam acabar la campanya d'IKEA, que més tard donaria el seu fruit en forma de premi. Vam fer un bolo memorable amb 14 canons al Macba. Es van filtrar alguns temes del nou disc de la Kylie. I Lost va acabar la tercera temporada, un gran buit que es tornarà a omplir just quan acabi aquest primer mes de gener de 2008.

Juny va ser bàsicament mes d'examens, bolos, i alguns problemes i disgustos amb serveis web 2.0 i algunes alegries de serveis web 2.0 en nous idiomes. O l'aparició de nous serveis d'allotjament de vídeos, que han anat caient com mosques.

Després dels exàmens va tocar treballar durant bona part del mes de juliol per fer diners pel mes següent, i gaudir una mica de noves sèries descobertes.

Agost es pot resumir en una sola paraula: interroad. Genial!

Setembre va començar amb un altre viatget, a Roma. La tornada a la rutina va ser superada gràcies a la tornada de sèries, una mica de festival d'electrònica i introduïr-me a Linux. Apple va donar la segona campanada de l'any.

La tornada a la uni durant el mes d'octubre (apart d'acabar The I.T. Crowd) es va combinar amb molts dies de feina, i amb alguns llançaments discogràfics molt comercials. Ah! També vaig començar amb Facebook!

El mes de novembre va estar marcat per la vaga de guionistes (que encara continua) i una mica de sang i terror. El mes va acabar amb un gran llançament discogràfic d'electrònica i un tros de concert memorable (del qual encara tinc pendent crònica, i videos...).

Desembre ha estat un mes de comiats de sèries, esperes inacabables, i com no: vacances de la uni i festes de Nadal.

Propòsits pel 2008? Els de sempre, treure'm el carnet de conduir, fer vida més saludable (i esportiva), i aquest any un nou propòsit: anar a viure al nou pis amb la meva parella.

Bon any a tothom!!