31 de maig 2007

Les noves cançons de la Kylie

H&M love Kylie

Últimament s'han anat filtrant alguns temes inèdits de la Kylie, algunes fonts diuen que pertanyen a les grabacions d'un nou disc potser titulat White Diamond, però hi ha qui situa els temes en les grabacions del disc Body Language o inclús del Fever. La veritat és que no semblen gaire d'aquella època. De moment les fonts oficials com la discogràfica Parlophone, o els Scissor Sisters (amb qui es diu que està grabant el nou disc) han desmentit que els temes pertanyin a un nou disc.

Alguns seguidors de la kylie comenten que el tema In Your Arms és el millor de tots ells i podria ser un single del proper disc. El tema Excuse My French, que ja es va filtrar fa mesos també s'ha barallat com a possible primer single. Amb el temps ho sabrem.

Els temes són difícils d'aconseguir, de fet aquí no hi són tots, però tan aviat com els aconsegueixi els podreu escoltar a Bits & Beats!







30 de maig 2007

Primer tràiler de Star Wars The Clone Wars

Després de dos mesos de que veiés la llum la primera imatge, ja ha aparegut el primer tràiler oficial de la segona part de la sèrie d'animació basada en Star Wars, The Clone Wars. Aquesta vegada s'utilitza animació en 3D. La sèrie es situa cronològicament entre els episodis II i III i se suposa que estarà dividida en quatre parts, cada una centrada en un personatge diferent.



Vist el tràiler, he de dir que m'imaginava un disseny més realista dels personatges, tot i que per les imatges que es poden veure, la sèrie promet molt!

Cubism

Els Pet Shop Boys van publicar el 21 de maig el DVD de la seva última gira presentant l'àlbum Fundamental. El DVD es titula Cubism (segurament amb motiu de l'escenografia que han utilitzat en els concerts) i va ser enregistrat a l'Auditorio Nacional de Ciudad de México. El concert repassa els temes del seu darrer disc d'estudi (l'últim disc publicat va ser també d'un concert) i revisa vells èxits.

Pet Shop Boys - Cubism
  1. God Willing
  2. Psychological
  3. Left to my own devices
  4. I'm with Stupid
  5. Suburbia
  6. Can you forgive her?
  7. Minimal/Shopping
  8. Rent
  9. Dreaming of the Queen
  10. Heart
  11. Opportunities/Integral
  12. Numb
  13. Se a vida e/Domino dancing
  14. Flamboyant
  15. Home and dry
  16. Always on my mind
  17. Where the streets have no name (I can't take my eyes off you)
  18. West End girls
  19. The Sodom and Gomorrah Show
  20. So hard/It's a sin
  21. Go West
A aquestes alçades no caldria dir que em declaro fan dels Pet Shop Boys, i trobo que no hi ha cap grup arribi al que Neil Tennant i Chris Lowe aconsegueixen.

És difícil trobar el concert en pando o torrent, però tan aviat com aparegui, aquí el tindreu. De moment us deixo amb el tràiler, que fan venir ganes de veure tot el concert (de fet, em penedeixo de no haver-hi anat al setembre quan van passar per Barcelona a l'Espacio Movistar).





EDITAT: Ja podeu trobar els .torrent de l'àudio extret del DVD del concert, com un dvdrip del vídeo.


25 de maig 2007

LOST, Season Finale (tranquils, no hi ha spoilers)

A hores d'ara alguns de vosaltres ja haureu vist l'últim capítol de la tercera temporada de Lost: 3x22 3x23 - Through The looking Glass. Ahir a la nit vaig quedar amb alguns amics per veure aquest final de temporada tan esperat en les condicions que es mereix: amb projector!

M'és una mica difícil parlar del capítol sense revelar-ne res. He de dir que com a capítol doble que és, no hi ha massa contingut. Passen les coses d'una manera moderada, lentament. Els flaixos d'en Jack es va revelant alguna cosa que no és fins al final del capítol quan més crida l'atenció. Em trec el barret davant d'aquest gir narratiu que acaben de fer els guionistes. Aquest final de temporada alhora que tanca alguns misteris de la història, n'obre de nous. Ara mateix ja podeu veure alguns blogs i fòrums plens de teories. Crec que l'espera fins la 4a temporada, al 2008, es farà ben llarga. Però gràcies a aquest gir narratiu, alguna cosa com la Lost Experience pot donar molt de joc.


Ni el pobre Jack, ni ningú sabem el què li espera...

Crec que aquest final de temporada ha augmentat el grau d'adicció a la sèrie. Els fans de Lost estem més enganxats que mai!


Dia de l'Orgull Friki, episodi II

Avui se celebra per segon any el Dia de l'Orgull Friki. Una proposta que reivindica aquesta forma de viure. Sota el lema Porque todos tenemos un lado oscuro, l'edició d'enguany no varia gaire de la de l'any passat: book-crissing friki, competicions de videojocs, partides de rol, i inclús una festa a Second Life. Com a curiositat, s'ha convocat a tots els frikis a donar sang. No és aleatori que se celebri avui 25 de maig, doncs coincideix amb la data d'estrena d'Star Wars (La guerra de las galaxias), que aquest any cel·lebra el seu 30è aniversari.



Tot i que molts ja l'haureu vist, trobo que avui és un bon dia per mirar-se aquest vídeo.

24 de maig 2007

The Chemical Brothers - We Are The Night


Avui, estrenant la darrera versió de Pando, he pogut obtenir el disc We Are The Night, l'últim de Ed Simmons i Tom Rowlands: The Chemical Brothers. El disc encara no s'ha publicat, de fet, segons la web oficial, per causes del disseny es veurà aplaçat el seu llençament fins al 2 de juliol. Tot i això, el primer single del disc, Do It Again, es publicarà el 18 de juny.

Després de poder escoltar-lo diverses vegades, aquí teniu una revisió dels temes del disc:

1. No Path To Follow
Una introducció de poc més d'un minut. Res de música, només sons i la introducció progressiva d'una veu que diu "there's no path to follow", una de les frases la pista 10.

2. We Are The Night
Com els bons temes dels Chems, comença de forma suau, per anar introduint cada vegada més sons al ritme. Algun petit 'subidón' i unes veus que ens van repetint "we are the night". Possible single, tot i que s'hauria de fer un radio edit ja que dura 6:33

3. All Rights Reserved Ft. The Klaxons
Com van fent cada vegada més, un tema cantat on predomina més les veus que el ritme o la melodia. No té res d'especial, tot i que pel fet que hi haparegui The Klaxons el pot fer single.

4. Saturate
Arribem al que podria ser el millor tema del disc. Un beat constant fa de base per una melodia que es va repetint amb diferents instruments. No és uns cançó molt 'trallera' però té alguns 'subidons' que conviden a ballar-la. Em recorda en certa manera a Surface To Air del Push The Button.

5. Do It Again Ft. Ali Love
A aquestes alçades ja el deveu haver escoltat, o vist. Un tema força enganxós, una mica repetitiu. No és ni el millor ni el pitjor del disc.

6. Das Spiegel
Un tema instrumental, començant amb uns pocs sons als quals es va afegint una línia de baix i finalment una melodia alegre. Li falta una mica de canya per arribar a ser ballable, però de totes maneres és agradable d'escoltar.

7. The Salmon Dance Ft. Fatlip
Un tema d'allò més estrany. En Fatlip es presenta i a base d'una bona parrafada introdueix una mena de ball. Musicalment no és gran cosa, però no m'extranyaria que fos single. El tema rap es porta molt encara, i els chems ja ho van introduir en el seu anterior disc.

8. Burst Generator
Un altre dels grans temes del disc. Un ritme ballable va donant pas a petits 'subidons' i mescles de sons i melodies. Després de més de 6 minuts el ritme varia i introdueix la base del seguent tema. Aquesta és l'única transició entre pistes del disc.

9. A Modern Midnight Conversation
Un tema que sona una mica dels vuitanta. Excepte per alguns sons 'made in chemicals'. Una veu dolça va dient listen to your heart... No és un tema especialment interessant.

10. Battle Scars. Ft Willy Mason
Aquest tema comença amb el 'there's no path to follow' de la introducció del disc. El pes de la cançó recau totalment en la veu de Willy Mason. El ritme i la melodia estan al servei de la cançó excepte passada la primera meitat, on els sons es tornen més interessants. Tot i així, no supera la mitjana del disc.

11. Harpoons
Amb només dos minuts i mig de durada, aquest tema ens transporta a una altra dimensió. Experimentació amb sons, i un final suau que deixa pas a l'últim tema del disc.

12. The Pills Won’t Help You Now Ft. Midlake.
Amb un inici relativament lent, que recorda la genial The State We're In del Come With Us, o inclús el The Sunshine Underground del Surrender, acaba decebent per mantenir aquest ritme, sense accelerar-lo ni introduir-hi gaires instruments. Tot i així, és un bon tema per acabar amb el disc.

M'atreveixo a dir que des del Come With Us, The Chemical Brothers no m'acaben de convèncer. El Push The Button tenia bons temes (alguns boníssim com Hold Tight London, o Surface To Air), però aquest darrer We Are The Night no sembla que s'hagi de guanyar gaires elogis. Sí que hi ha bons temes, que a base d'escoltar-los poden acabar encantant-nos, però almenys no és el que es percep a les primeres escoltes del disc.

I com que Bits & Beats està sempre a la última, tal com us vaig oferir l'exclusiva mundial del primer single (gràcies a la Radio 1 de la BBC), aquí teniu el disc sencer (més d'un mes abans que es publiqui), per jutjar vosaltres mateixos.





23 de maig 2007

Nova versió de Pando, ara compatible amb BitTorrent


Aquesta interessant aplicació per enviar i rebre arxius pesats (màxim 1 GB) arriba a la versió 1.6.

Si les últimes actualitzacions es caracteritzaven bàsicament en arreglar errors i millorar l'estabilitat del programa (tot i que jo crec que sempre n'ha tingut) i introduir els canals de subscripció, aquesta nova versió de Pando aporta el suport d'arxius BitTorrent. Una gran novetat que crec que ens ha satisfet a més d'un. De moment ja l'estic provant i no va pas malament (clar que els torrents sempre depenen del nombre d'usuaris que comparteixin l'arxiu).

També s'ha millorat algunes característiques d'usabilitat, simplificant botons i facilitant el compartir arxius amb un sol botó que permet enviar per e-mail, enviar via messenger, o via web. També s'ha incorporat l'opció d'obtenir el codi per enllaçar en fòrums BBCode.

Si ja utilitzeu Pando no dubteu en actualitzar a aquesta darrera versió. Si encara no l'heu provat mai, és un bon moment per començar, no us decepcionarà. Pando és gratuit i està disponible tant per Windows com per Mac OS X.

Si voleu trobar un bon grapat d'arxius en Pando per començar a descarregar, us aconsello pandopuntokualda.com, uns fòrums on cada dia hi ha novetats de tot tipus, això si, cal que us registreu.

22 de maig 2007

Nou Festival: Weekend Dance


No acostumo a parlar de festivals de música. Bé, de fet, crec que només parlo si hi vaig, com en el cas del PopArb l'any passat. Aquesta vegada toca parlar d'un nou festival, el Weekend Dance, a càrrec de Sinnamon, els mateixos dels Summercase, la sala Razzmatazz, i altres mogudes musicals del país. Veient l'èxit de l'any passat del primer Summercase, aquest any s'ha pensat fer un festival de música dance, o electrònica o techno (hi ha tants noms i tants estils...) cap a mitjans de setembre. La idea és similar al Summercase. Dos dies seguits (14 i 15 de setembre), Barcelona i Madrid, i els grups que toquen un dia a un lloc toquen l'endemà a l'altre. De moment ja hi ha alguns grups confirmats com Faithless o Massive Attack.

Com ja va sent habitual en aquesta mena de festivals, el preu de les entrades anirà augmentant a mesura que s'acosta la data. De moment el preu és de 30 € fins al 8 de juliol. Tot i que vaig just de diners, m'agradaria anar a aquest festival...

De moment ja m'he posat en contacte amb els organitzadors enviant-los una llista de noms que estaria bé que portéssin...

Actualitzat: Les dates són el 14 a Madrid i el 15 a Barcelona. No són dos dies seguits i s'alternen els grups.

Daft Punk no és tan original...




He de dir que m'agrada Daft Punk, no només la seva música. L'estètica robot que sempre llueixen, i les posades en escena són alguns dels motius pels quals atrauen milers de persones als seus concerts. Si fa poc us deia les mil marevelles sobre el seu film Interstella 5555, avui poso un vídeo que us revelarà que aquesta originalitat no és fruit seu... De totes maneres, també té mèrit samplejar bé vells èxits i convertir-los en temes més ballables amb sons actuals.



18 de maig 2007

La nova de Madonna


Madonna ha gravat un nou tema en motiu de la seva participació al Live Earth. El tema, que porta per títol Hey You ha estat produit per Pharrell Williams (tot i que no se sent per enlloc l'estil de Neptunes) i ella mateixa. No és que sigui un gran tema, més aviat la trobo una balada força pastelosa. Espero que la resta del disc que està gravant amb Timbaland, Justin Timberlake, Stuart Price i Felix Da Housecat entre altres no s'assembli gens a aquest estil.


share your files at box.net

Si després d'escoltar-lo el voleu guardar, el podeu descarregar gratuitament aquí.

Figures del YouTube (3)

Ja fa uns mesos vaig comentar que iniciava una secció on posar aquells fenòmens del youtube que crec que val la pena mirar-se. L'altre dia amb els companys vam repassar aquest vídeo de Triumph, the Insult Comic Dog. Un personatge d'un gos de peluix que apareixia al Late Night with Conan O'Brian de la NBC. Creat i animat per l'humorista col·laborador i guionista del programa Robert Smigel. No patiu! el vídeo està subtitulat.



Prepareu-vos perquè tinc una selecció de YouTubes preparada perquè pogueu riure durant una bona estona...

17 de maig 2007

Moby s'acosta per aquí


No és un concert, és un DJ set, és a dir, ell darrera els plats i presentant el seu darrer àlbum Go - the Very Best Of Moby: Remixed.

La cita és aquest divendres 18 al Club Catwalk de Barcelona, l'endemà estarà a la Riviera de Madrid. Els preus són de 25 € i 23 € respectivament. No podré assistir-hi, però em penso que aquest show no és comparable a un concert en viu amb tota la seva banda i l'espectacularitat de l'escenari, llums, etc.

De totes maneres, tinc curiositat per saber què punxa Moby, quines remescles acostuma a utilitzar i sobretot si sap quin tema punxar en cada moment. Si algú el va a veure, que ho comenti aquí!

Trobo que fer aquesta minigira de shows en club és una bona manera de promocionar un àlbum de remeslces. Així també es pot dedicar paral·lelament al seu nou projecte.

15 de maig 2007

S'acosta el final

La setmana que ve s'emeten els finals de les temporades de les sèries que més enganxat em tenen: Heroes i Lost.

Dilluns 21 de maig la NBC oferirà el capítol 23 i últim de la temporada de Heroes, 'How to stop an exploding man'. Se sap ben poc del que passarà, i molt menys de com es plantejarà la segona temporada. El que sí se sap és que durant el descans de la segona temporada (des de mitjans de desembre fins febrer aproximadament) es té previst emetre un spin-off anomenat Heroes: Origins, de només 6 capítols i centrat en algun dels nostres herois preferits, ja que segons ha dit la NBC, hi haurà un sistema de votació per internet que permetrà al públic escollir de quin personatge vol saber més i veure més aventures. Hi ha qui diu que amb tant Heroes 360, i ara això del spin-off, acabaran cremant la sèrie...Vosaltres què opineu?

Les cinc diferents portades de la revista Entertainment Weekly, amb un especial final de temporada.

Per cert, Herois a TV3 està gaudint d'una bona audiència, i és que la decisió d'emetre 2 capítols cada setmana i l'encertat doblatge en català fa que el públic pugui apreciar el valor d'aquesta sèrie.

Sobre Lost, la mateixa setmana però dos dies més tard, dimecres 23 l'ABC emetrà la Season Finale, el capítol doble 22 i 23 titulat 'Through the looking glass' que contindrà flashback d'en Jack i segons he llegit, hi haurà grans sorpreses. Tot i això encara falta veure el capítol d'aquesta setmana centrat en Charlie 'Greatest Hits'.


També hi ha novetats sobre el futur de Lost, i és que els productors ja han decidit quan acabarà la sèrie. Serà a la 6a temporada, és a dir, cap al 2010. Però no seràn temporades de 23 capítols com fins ara, sinó de 16 capítols, emesos tots d'una tirada, evitant l'aturada típica de nadal. A mi personalment no m'agrada que allarguin així emetent menys capítols per temporada, però de totes maneres va bé que se sàpiga el final, ja que així els guionistes ho poden lligar tot millor i oferir una història amb cap i peus. Què us sembla?

11 de maig 2007

Fangoria en viu

El proper 15 de maig es publica Fangoria - ¡Viven! un DVD i CD de la seva última gira del disc El Extraño Viaje. Un disc que vaig escoltar poquíssim quan va sortir, però que des da fa uns dies l'escolto molt, crec que inclús supera a l'anterior àlbum Arquitectura Efímera.

Aquest CD+DVD presenta per primera vegada els grans èxits de Fangoria en directe, sense afegits. El so va ser enregistrat del concert que van oferir el passat 9 de febrer a l'Espacio Movistar al Fòrum de Barcelona, al qual em penedeixo de no haver-hi anat, però intentaré compensar aconseguint aquest interessant DVD.

Aquí va un dels temes extrets del DVD, No se que me das, un dels meus preferits, per no dir el que més:


10 de maig 2007

Daft Punk - Interstella 5555

L'any 2001 el duet francès Daft Punk va publicar l'àlbum Discovery, on hi havia singles com One More Time o Aerodynamic. Els videoclips dels 4 primers singles estaven realitzats en anime, i explicaven una història, cada vídeo continuava on s'havia deixat l'acció a l'anterior. Més tard, al 2003 es va editar Interstella 5555 - The 5stoy of the 5escret 5star 5ystem, que era la successió de tots els temes de l'àlbum Discovery seguint la història dels 4 primers singles.

És interessant veure com es pot explicar tota la història només amb dibuixos animats, i com quadra cada tema amb el fragment que li correspòn. Si teniu una estona (1 hora) val la pena que us poseu còmodes i gaudiu d'aquesta obra mestra electro-anime franco-japonesa.


El Príncep que s'ho curra


Prince, el famós cantant que ha canviat de nom varies vegades anuncia una gira de 21 concerts, tots a Londres. El motiu? Li encanta Londres. I la resta de ciutats europees ens hem de quedar sense veure'l? Doncs sembla que sí.

Bé, el més original no és que faci 21 concerts, en referència al títol del seu darrer àlbum 3121 (publicat ja fa més d'un any), sinó que el preu de totes les entrades serà de 31.21 £. Un preu força assequible, que el propi Prince creu que dóna l'oportunitat a tothom d'anar-lo a veure. I per si fós poc, el preu de l'entrada inclou una còpia del seu disc 3121. Tot un gest per la seva part, que afirma no voler col·laborar amb l'especulació del negoci discogràfic.

El 7 primers concerts seràn a principis d'agost al The O2, conegut també com Millenium Dome. La resta d'actuacions seràn en llocs més petits. Prince ha anunciat que cada show serà diferent, animant així a que el públic repeteixi i pugui gaudir d'algunes de les 150 cançons que ha preparat per interpretar.

M'encanta els criteris que segueix Prince, i trobo que molts altres s'haurien de fixar en ell a l'hora de promocionar-se. Això si, si fan concerts, que passin per Barcelona! Alguns diuen que aquesta pot ser l'última gira que faci Prince abans de retirar-se de la música, tot i que ell no ho ha confirmat. Seria bo anar-lo a veure, no?




9 de maig 2007

Piano


Sempre m'ha agradat el piano. No domino gens cap instrument musical, i sempre n'he volgut saber tocar-ne algun com la guitarra o el piano. És una espina que tinc clavada que espero que aviat em pugui treure i aprendre a tocar una mica bé el piano. Trobo que dominant el piano, o el teclat, es pot arribar a fer de tot, ja que amb l'ajuda de l'ordinador, un teclat es pot convertir en moltíssims instruments i arribar a fer grans composicions. Ahir vaig veure una aplicació que pot ser molt útil a aquells que s'inicien amb piano. Inicialment es deia Piano Hero, però la gent d'Activision amb el seu Guitar Hero han obligat a canviar-ne el nom, passant-se a dir Synthesia.

El Synthesia és un programa amb el qual havia somiat moltes vegades. Vindria a ser una mena de Guitar Hero, o Frets On Fire, però per a teclat. És a dir, s'han d'apretar les tecles en el moment precís per fer sonar correctament la cançó. Es pot considerar un joc, o una manera d'aprendre a tocar les teves cançons preferides, ja que pots practicar amb qualsevol tema midi, i practicar amb una mà o l'altre, o totes dues.

Ara estic fent números per fer-me amb un teclat midi, algun de senzill, amb no masses tecles i connexió usb. Podria ser aquest, o què us sembla aquest altre?

I aprofitant que parlo de piano, avui he aconseguit una bona col·lecció de temes que m'han fet recordar vells i grans moments. La Final Fantasy Piano Collection és un seguit de discos amb els temes més importants de Final Fantasy (des del IV al X) compostos la gran majoria per Nobuo Uematsu i interpretats només en piano.

Espero que us agradi:


7 de maig 2007

Linkin Park - Minutes To Midnight


Feia temps que esperava nou material dels Linkin Park. Després de l'interessantíssim Meteora, només s'han editat uns pocs temes bastant sosos (en el LP Collision Course junt amb Jay-Z), i uns pocs temes en directe (en el Underground V6.0). També han estat enfeinats amb alguns projectes en solitari d'alguns dels seus membres, com el disc Rising Tied amb els Fort Minor de Mike Shinoda, o l'àlbum Dead by Sunrise del vocalista Chester Bennington)

La setmana que ve els de Califòrnia publiquen el seu tercer àlbum d'estudi: Minutes To Midnight. Seguint amb el seu estil propi, però amb un petit canvi, han passat a ser més seriosos. Ja no hi ha tanta 'tralla' i en el disc es fa notar la presència d'algunes cançons més suaus del que ens tenen acostumats.

Havent escoltat el disc un parell de vegades, no tinc clar quins poden ser els singles que segueixin al primer What I've Done. Tot i que apostaria fort per aquest tema: In Pieces.


share your files at box.net

3 de maig 2007

IKEA, L'important és l'interior

Fa uns mesos amb els companys de la classe vam fer un treball sobre la publicitat d'una empresa. L'empresa que vam escollir entre en Joan, el Juan i jo va ser IKEA. Una part del treball consistia en crear una nova campanya publicitària de l'empresa, però que seguís l'estil de les anteriors campanyes.

IKEA, és una empresa relativament jove, i amb poques campanyes al nostre país. Aquest fet ens va permetre jugar força amb la imaginació i alhora no perdre l'estil de campanya que fa IKEA. Per fer el treball vam contactar amb l'agència publicitària S.C.P.F. que és la que s'encarrega de les campanyes d'IKEA. Molt amablement ens van ajudar amb el que vam necessitar, i des d'aquí els hi ho vull agraïr, en nom meu i dels meus companys.

Aquí us deixo una mica d'explicació dels objectius de la campanya, i el material creat per aquesta.

Objectiu: Fer que el consumidor relacioni el concepte d’interior amb IKEA, és a dir, que quan vegi un interior de qualsevol llar, oficina o establiment, (o inclús objectes d’ús quotidià que tinguin interior, com una capsa, un ou, un tupper-ware, un frigorífic, un forn) pensi amb mobiliari IKEA. Pensi com quedaria amb aquells mobles preferits, i li acabi donant més importància a l’interior de la construcció que no pas a la construcció en si. *

* Pel simple fet que actualment els preus dels pisos estàn més elevats que mai, i molta gent troba un gran pas fer la compra d’una casa i hipotecar-se per tota la vida, i alguns s’han de conformar amb pisos de ben pocs metres quadrats, volem fer veure al públic que la importància de les llars no radica en l’edifici o construcció, ni en els metres quadrats que té la superfície d’aquesta, sinó en l’interior i les possibilitats de fer-lo nostre de la manera que ens sembli.

Estratègies de comunicació de la nostra campanya: Donar importància al concepte ‘interior’ fent-lo destacar per sobre de la resta d’elements.

Gràfics:

En tots els anuncis gràfics hem volgut realçar el concepte d’interior i relacionar-lo amb IKEA.

En la tanca ‘Finestra’, per destacar l’interior hem escollit una façana amb estètica degradada, antiquada, perquè així, el que es veu dins la finestra, quedi més destacat. En l’interior, s’utilitzen mobles d’IKEA per així realçar el producte.’no som el que aparentem, sino el que hi ha dins nostre’.



En la tanca ‘Prat’ volem parlar del concepte interior, fent que el públic li doni més importància al contingut que al continent. Per això apareixen els mobles de l’interior de la llar, sense la construcció en si, la qual figura dibuixada a mà alçada a mode de simple esboç. D’aquesta forma li donem un paper secundari i menys importància vers l’interior.



En l’imprès ‘Porta’ volem fer participar al públic a descobrir què hi ha en un interior. Així el públic sent un misteri i vol anar més enllà de la superfície. Un cop el lector obre la porta, troba el missatge ‘l’important és l’interior’, veient reivindicat el concepte.



En l’imprès ‘classificats’ veiem una pàgina de diari de la secció d’anuncis d’habitatge. Tot els anuncis descriuen les habitacions i l’habitatge que es ven. Excepte un, que parla del seu contingut. Mobles i articles d’IKEA amb els seus corresponents noms. D’aquesta manera queda destacat l’anunci per mostrar el contingut de la vivenda i no el continent.





En la falca ‘petició de mà’ escoltem una conversa entre una parella, on el noi vol demanar la mà de la noia, i li dóna una capsa on suposadament hi ha l’anell de compromís. La noia, al veure només la capsa sense saber què hi ha a l’interior, s’enfada i li retreu el poc valor material de la capsa, comparant-lo amb el valor de la situació i de la seva relació. Ella es queixa del molt que li ha costat preparar-se i el poc compensada que es veu. Finalment una veu en off ens recorda que ‘L’important és l’interior’, i acabem escoltant al noi dient-li a la noia que obri la capsa.

En la falca ‘vendedor’ escoltem un venedor d’enciclopèdies que truca a un pis. La dona de la casa li obre amablement la porta i sorprenentment el convida a entrar per apreciar l’interior del pis mentre va parlant dels mobles.





Spot TV:

En l'anunci televisiu veiem una parella que tot just ha heredat una suma de diners, i que busquen una casa on anar a viure. Després de buscar i veure grans cases, acaben en una casa amb una façana força deixada, alegant que 'L'important és l'interior'.




Espero que us agradi la campanya. No dubteu en deixar la vostra opinió als comentaris!

Vaig d'estrena!


Aquest divendres tinc una cita al cinema amb Spider-man. Fa mesos que espero la tercera part d'aquesta saga. Crec que juntament amb Superman i Batman, és el còmic millor adaptat al cinema. M'agraden les X-Men, però els falta alguna cosa. Fantastic 4, fluixeta, però espero que millori. Daredevil, Elektra i les demés, molt fluixes.

De Spider-man 3 ja vaig veure el primer tràiler, i sense voler he anat veient imatges força reveladors. Em molesta una mica, perquè aquest fet elimina el factor sorpresa del primer visionat de la pel·lícula, però també es veu compensat perquè em manté il·lusionat durant els mesos previs a l'estrena.

Espero que Peter Parker estigui a l'altura i tingui tants problemes com sempre!

Sensació de dropo

M'encanta marxar de cap de setmana, o de pont. M'encanta desconnectar de la ciutat, de la facultat i de tot durant uns pocs dies, però hi trobo una gran pega. No tinc Internet allà on vaig, i no puc escriure articles nous al blog! Em fa ràbia, perquè jo sóc molt d'actualitzar, i això d'estar 4 o 5 dies sense dir res, ni tan sols respondre als comentaris em fa sentir bastant dropo.

Torno a Barcelona i em trobo que tots els blogs que llegeixo tenen alguna novetat, que ja hi ha capítols nous de les meves sèries preferides, i que encara no he acabat la feina de la uni!

Per cert, el blog del meu company JAVO passa a formar part dels enllaços d'aquest blog. El tiu se m'ha avançat amb una exclusiva que tenia pensada oferir en aquest blog!