27 d’abr. 2007

I què és això de Twitter?

Potser haureu vist que fa uns dies que hi ha un element nou a la barra de la dreta titulat com Twitter. Sé descriure el que és, no sé ben bé per a què serveix, però està clar que és un autèntic fenòmen.

Twitter consiteix en anar explicant què es va fent en cada moment. O quan ve de gust. Simple, oi? Doncs és l'última moda en l'univers web 2.0, i està tenint gran popularitat entre els bloggers (o blocaires, tot i que no m'agrada com sona). El sistema dóna 140 caràcters per explicar el que es vulgui: si estas navegant, si estas estudiant, si estas pixant, si estas menjant, si t'en vas al cine, si tens un mal dia, si estas borratxo, si somies, si cagues, si saltes, si plores, si dorms...en fi, qualsevol cosa que estiguis fent.



Si, és una autèntica tonteria, a més, el sistema dóna un codi per afegir un petit mòdul al blog (com he fet jo) i que els lectors vagin veient el que vas fent. Primer em vaig donar d'alta per curiositat, i perquè sent un geek com sóc no puc deixar escapar tot el que siguin novetats tecnològiques. Després vaig afegir el mòdul al blog, i últimament he escrit gairebé un cop al dia. Suposo que ho faig perquè és una moda, i me'n cansaré aviat. És molt popular (va encapçalar les llistes del més buscat a Technorati durant uns quants dies), però no trobo que sigui útil com altres web 2.0 com Youtube, Myspace, o el meu últim descobriment Last.fm

Si us animeu, va bé saber que hi ha aplicacions per actualitzar el twitter sense haver d'anar a la web, es pot fer des de Windows, o des de Mac. També hi ha una versió espanyola de Twitter anomenada Trikir, però tot i que ofereix més caractarístiques, no és tan popular, almenys de moment.

Felicitats Giorgio!

Avui Giorgio Moroder fa 67 anys. No acostumo a posar efemèrides al meu blog, però m'ha semblat una bona excusa per posar algun material (més) d'aquest mestre, considerat un dels pares del sintetitzador i de la música disco.

Aquest vídeo és una promo de vés a saber quan extreta d'una cinta promocional de Casablanca Records. Atenció al que sembla els inicis del vocoder. També teniu un curt-homenatge a Moroder, és curiós el que fa fer el temps lliure (val la pena llegir les útlimes frases del curt).

Per molts anys Giorgio!


24 d’abr. 2007

'Heroes' al dia

Com vaig comentar, el canal Sci-Fi, un dels patrocinadors del 25è Saló Del Còmic a Barcelona havia anunciat un acte relacionat amb la sèrie Heroes. Esperant un espectacle o algun anunci d'algun producte de la sèrie, he de dir que el que tenien preparat em va decebre molt.

L'espectacle no era més que uns individus muntats en xanques (no sé el nom, però poso foto), passejant-se entre els visitants i onejant una gran pancarta amb el logo de la sèrie, cridant l'atenció amb un megàfon fent-ne sonar la sirena, i tirant tarjetetes tot cridant "¿Estaaas en la listaaaa?". Les tarjetes tenien un codi escrit i el missatge "¿estás en la lista?". Quan vaig arribar a casa i vaig introduir el codi a l'enllaç que proporcionaven, em vaig endur la decepció. Material extra com una entrevista a Tim Kring (creador de la sèrie) i accés a sortejos de merxandatge oficial de la sèrie. Molt de bombo per poca cosa...


La bona notícia és que ahir dia 23 es va reprendre l'emissió dels capítols a la NBC, a hores d'ara ja tinc el capítol 1x19, i aquesta nit espero poder veure'l amb subtítols. Ha estat una llarga espera, però ara no hi haurà cap pausa fins que acabi la temporada!

L'altra bona notícia és que, com ja vaig comentar en aquest blog (sempre al dia!) d'aquí una setmana i un dia TV3 estrena Herois en català.

Cap de setmana mogut

Divendres a veure l'última d'en Jim Carrey 'El número 23'. Res de l'altre món, no et fa venir ganes de marxar del cine, però tampoc de tornar-la a veure (almenys a curt termini). Dissabte a passar el dia al Saló del Turisme i al Saló del Còmic. He de dir que no els vaig disfrutar gaire. El del còmic estava a petar, i no em vaig inspirar amb el tema compres (crec que és el primer any que no m'hi compro res), el del turisme era visita 'obligada' per futurs plans de viatge.

L'home de la flama

Al vespre cap a Sant Joan de les Abadesses, conèixer part de la família d'en m3tr0, i la seva colla. Concert festivaler de Les tietes queques, (salutacions a la Laia! quina casualitat!) i futbolins i cerveses al Sitis.

L'antic pont de St. Joan

Vistes des de St. Antoni


L'endemà rodatge d'un spot (que quan estigui acabat penjaré aqui juntament amb la resta de la campanya) i gravació de declaracions per feines de la facultat.

Crec que no havia estat mai a Sant Joan de les Abadesses, i he de dir que pel que he vist i pels llocs on ens ha portat en m3tr0, està molt i molt bé. Trobo que és un poble tranquil, però amb molta vida, avantatges de poble sense inconvenients de ciutat!

20 d’abr. 2007

El Periódico publica una portada en forma de còmic

Ahir, el diari El Periódico de Catalunya va publicar una portada molt original. En motiu de l'inici del 25è Saló del Còmic va posar en portada una pàgina de còmic, on els personatges comenten els titulars del dia.

Cliqueu a la imatge per veure més gran

Top Català, voteu-me!

Un nou portal que registra pàgines web i blocs segons les seves visites es fa lloc a la xarxa. TopCatala.com. Des d'ara mateix afegeixo el votó per a que pogueu votar aquest blog a topcatalà. El podeu trobar a la columna de la dreta, i té aquesta pinta:

Votam al TOP CATALÀ!

Espero que si us agrada aquest blog el voteu! No us costa res, i a mi em gratifica com els lectors participen.

Herois a TV3 el 2 de maig

Per fi, ja hi ha data confirmada per a l'estrena de la sèrie a TV3. Hem hagut d'esperar un mesos des de l'anunci, però finalment ja hi ha data i hora d'emissió. El proper 2 de maig a les 21:40 s'emetran els dos primers capítols: Gènesi i No miris enrera.

Parlant de la sèrie, aquest dilluns 23 torna a la NBC. S'emetrà el capítol 19, que tants mesos portem esperant els fans. I una altra cosa passarà dilluns. TV3 començarà les emissions en HD, una bona data per donar el pas.

Si encara no heu tingut l'oportunitat de veure la sèrie (ja sigui en v.o. de la NBC o baixa't d'alguna xarxa P2P, o pel canal de pagament Sci-Fi) ara és el moment. No us la podeu perdre!

I espero i desitjo que TV3 aprofiti tanta tecnologia i ens pugui oferir per la TDT la sèrie Herois en Dolby 5.1 i HDTV. Si ho aconsegueix, serà un altre dels molts èxits de la cadena.

19 d’abr. 2007

Heroes al Saló del Còmic

Avui ha obert portes la 25a edició del Saló del Còmic a Barcelona. Aquest any es celebren 30 anys de la revista El Jueves, i 25 de l'Escola de Còmic Joso. Tinc previst anar-hi dissabte, que (segons diuen a Zona Heroes) hi haurà una sorpresa sobre Heroes. Sci-Fi és un dels patrocinadors del Saló del Còmic d'enguany, i també és el canal que ha portat la sèrie a Espanya. Només s'ha anunciat que el dissabte 21, a les 13.00 i a les 17.00 hi haurà un espectacle que agradarà als fans de la sèrie, amb sorpreses incloses.

Jo estaré allà, al peu del canó per esbrinar de què es tracta, i per descomptat, informar en aquest blog.


Per cert, us recordo que Heroes torna el dia 23 d'aquest mes, prepereu-vos perquè després d'aquest descans ve la recta final de temporada.

18 d’abr. 2007

Live Earth, el concert per aturar el canvi climàtic


Fa dos anys es va celebrar el Live 8, una sèrie de concerts organitzats per Bob Geldof per conscienciar els ciutadans per ajudar contra la pobresa.

Aquest any li toca al Live Earth, una mena d'esdeveniment semblant, amb diferents concerts simultanis arreu del món, i amb l'objectiu de combatre el perill del canvi climàtic des de la fundació S.O.S. (fundada per Kevin Wall, el productor executiu del Live 8) amb el clar missatge S.O.S (Save Our Selves, salvem-nos). Al Gore és un dels noms importants que dónen suport a la iniciativa i MSN ja s'encarrega de promocionar-ho per internet, i el vídeo que mostren en portada és la seva carta de presentació.

El dia 7-07-07 hi haurà 7 concerts en 7 ciutats dels 5 continents. Nova York, Rio de Janeiro, Londres, Johannesgurb, Xangai, Tòquio i Sidney. Encara falten artistes per afegir-se a la llista, però de moment ja hi ha uns quants noms importants:

Nova York:
AFI
AKON
ALICIA KEYS
BON JOVI
DAVE MATTHEWS BAND
FALL OUT BOY
JOHN MAYER
KANYE WEST
KELLY CLARKSON
KT TUNSTALL
LUDACRIS
MELISSA ETHERIDGE
RIHANNA
ROGER WATERS
SHERYL CROW
SMASHING PUMPKINS
THE POLICE

Londres:
BEASTIE BOYS
BLACK EYED PEAS
BLOC PARTY
CORINNE BAILEY RAE
DAMIEN RICE
DAVID GRAY
DURAN DURAN
FOO FIGHTERS
GENESIS
JAMES BLUNT
JOHN LEGEND
KEANE
MADONNA
PAOLO NUTINI
RAZORLIGHT
RED HOT CHILI PEPPERS
SNOW PATROL

Les entrades ja són a la venda, i els preus oscil·len entre 50 i 350 dòlars.

La Madonna, que sempre s'apunta a aquestes coses, ja ho diu: 'Music makes the people come together' i per si no us queda clar ho repeteix incomptables vegades.





Universos Netvibes

Avui quan he entrat com cada dia a la meva pàgina Netvibes m'he trobat que l'estàven actualitzant. Per veure què estaven fent realment he visitat el seu blog i m'he emportat una agradable sorpresa: Els Universos Netvibes.

Ja vaig comentar què és netvibes fa algunes setmanes. Doncs ara la cosa millora. Els creadors han desenvolupat un nou apartat anomatat Universe, que no és més que una pàgina de Netvibes dedicada exclusivament a algun mitjà de comunicació, portal, o grup de música. Així doncs, podem trobar l'univers de la CBS amb un bon grapat de feeds, o l'univers de Moby amb vídeos, entrades de Myspace i altres continguts. També hi haurà la possibilitat que cada usuari es creï el seu propi univers amb aquells feeds que vulgui, sempre conservant la seva pàgina personal intacte, això permetrà tenir la nostra pàgina personal i una altra de pública que els altres usuaris podran veure.



De moment no hi ha una gran quantitat d'universos, i tots són en anglès, però esperem que aviat s'en vagin creant de nous. M'estic imaginant universos de TV3, de Vilaweb i realment pot ser revolucionari.

Si encara no teniu la vostra pàgina de Netvibes ja esteu trigant! Us canviarà la forma de navegar (a millor).

16 d’abr. 2007

H&M s'ho fa amb la Kylie

Si us semblava impactant la col·laboració de Madonna amb H&M, atenció a l'actuació de la Kylie de la presentació de la moda de bany a una botiga H&M de Shangai.

El remix de Come Into My World de Fischerspooner, la intro de Spinning Around, el remix de Can't Get You Out Of My Head, els centenars de coristes, i l'explosió final la fan una de les millors actuacions de la Kylie.

Despilfarro total. Gaudiu:




13 d’abr. 2007

Exclusiva mundial! Do It Again, dels Chemical Brothers

Just després d'escriure l'article anterior he pogut escoltar en exclusiva mundial el nou single dels Chemical Brothers: Do It Again. Radio pel programa In New Music We Trust de la Radio 1 de la BBC anglesa, conduit pel DJ Pete Tong. M'he assabentat de l'exclusiva a la mateixa pàgina oficial dels Chemical, o corrents he anat a buscar el podcast del programa a la seva web. Us l'he capturat per vosaltres, en exclusiva:

Do It Again feat. Ali Love. El més nou de The Chemical Brothers.


share your files at box.net


No sé què dir encara, no m'ha impactat gaire a la primera escolta...no sé perquè però per mi, aquests Chemicals mai acaben d'encertar amb el primer single. A vosaltres què us sembla?

Pete Tong, el responsable de que pogueu escoltar aquesta exclusiva.

We Are The Night, el més nou dels Chemical Brothers

El proper 18 de juny es publica l'últim àlbum de The Chemical Brothers. Després del relatiu mal gust que va deixar el Push The Button (dic relatiu perquè és un grandiós disc, però segurament estareu d'acord amb mi en què no està a l'alçada del Come with Us), els Chemical ens preparen per rebre el We Are The Night com el seu millor treball (això sempre es diu abans de publicar un disc): "twelve tracks of psychedelic warehouse party acid music, euphorically melodic and as uncompromising as their retina scorching live shows." No ho vull traduir perquè ja s'entén, i perquè m'agraden les paraules que utilitzen en anglès.

El single de presentació serà Do It Again feat. Ali Love, que sortirà a la venda el 4 de juny. Els títols dels temes? Aquí els teniu:

We Are The Night

1. No Path To Follow
2. We Are The Night
3. All Rights Reserved Ft. The Klaxons
4. Saturate
5. Do It Again Ft. Ali Love
6. Das Spiegel
7. The Salmon Dance Ft. Fatlip
8. Burst Generator
9. A Modern Midnight Conversation
10. Battle Scars. Ft Willy Mason
11. Harpoons
12. The Pills Won’t Help You Now Ft. Midlake.

Aquesta última deu ser de temàtica similar a The Test?

Us recordo que els Chemicals estaràn de gira el proper estiu i al nostre país passaràn pel Summercase i el Creamfields, i al seu país passaràn entre altres llocs a Glastonbury (un dels meus somnis) i la presentació del disc al prestigiós Roundhouse de Londres.

* Em nego a posar una imatge dels Chems, perquè sempre són les mateixes fotos les que apareixen als mitjans (tant els costa fer unes quantes sessions de tant en tant?). Si fan bones fotos promocionals pel We Are The Night prometo publicar-les aquí.

11 d’abr. 2007

Miami Vice, la banda sonora


Em penso que és la primera vegada que dedico un post exclusivament a una banda sonora d'una pel·lícula. Avui toca parlar de Miami Vice (Corrupción en Miami). Sense haver vist la pel·lícula (però que no trigaré a veure), us recomano aquest disc (o almenys alguns dels temes que conté). Hi ha temes molt discotequers, ideals per ambientar els escenaris on es mouen els detectius Sonny Crockett i Ricardo Tubbs, i temes de tensió policíaca. La veritat és que és el que espero d'una banda sonora: alguns talls de música diegètica i alguns d'extradiegètica. És a dir, alguns que sonen realment als escenaris de la pel·lícula, i alguns composats expressament per ambientar moments del film.

El tema Sinnerman de Nina Simone remesclat per Felix Da Housecat és el motiu principal que em va fer fixar-me en el disc, feia temps que no el sentia, i trobo que en l'escena de la pel·lícula on l'ha clavat (una discoteca) queda excel·lent.


Get your own Box.net widget and share anywhere!

En català, si us plau! (segona edició)


Fa uns mesos la Plataforma per la Llengua va publicar la guia "Què faig si...? Alguns suggeriments que poden ésser útils per afrontar situacions quotidianes pel que fa a l'ús del català" i jo ho vaig comentar en aquest blog.

Ara, després de l'exit de la primera edició (3000 exemplars en 3 mesos), s'editen 10.000 exemplars d'una segona edició millorada, amb nous continguts i una útil agenda de contactes d'entitats per comunicar aquelles idees, suggeriments i inquietuds.

"El català és una llengua romànica, el període d’estada dels estudiants és suficient per entendre-la i aprendre-la, la persona té prou nivell de coneixements i la universitat disposa de totes les eines suficients per facilitar-ne la comprensió."

La nova edició la podeu descarregar aquí.

Tornada de Setmana Santa

Vaig tornar ahir, després de passar uns dies de vacances de Setmana Santa d'allò més relaxants. Dijous vam arribar a un camping del Delta de l'Ebre amb la intenció de passar-hi tots els dies. Era una cosa que teniem pendent, estrenar la 3 seconds de Quechua (que per cert, està molt bé, i bé de preu) i dormir-hi algunes nits. Aquest algunes es va convertir en una, ja que el dijous va ploure gairebé tota la nit, i el dormir amb un matalàs desinflat, amb força fred, humitat, i el càmping bastant fangós ens va fer decidir per marxar el mateix divendres.




"3 seconds" muntada

El Delta de l'Ebre és una zona amb paratges naturals molt interessants, havíem programat unes excursionetes en bici i fins i tot una ruta amb kayaks. Però la pluja va fer deixar-ho per més endavant, potser pel pont de l'1 de maig, o ja en ple estiu, que llavors s'estarà de conya.

Els Eucaliptus

Passarela Eucaliptus

Des del Delta vam anar a Masarbonès, on sempre s'hi està bé. Des d'allà vam fer algunes visites per pobles propers, com Masllorenç, Poblet i el seu emblemàtic monestir, Montblanc i les seves impressionants vistes, i L'Espluga del Francolí, on vam visitar la cova de la Font Major: una cavitat subterrània força gran (la 2a de Catalunya i la 7a del món), on uns jaciments arqueològics revelen bona part de la història i prehistòria de la regió.

Castell de Masllorenç

Monestir de poblet2

Montblanc

Cova

Apart de visites, també hem menjat molt , i he pogut carregar piles per la tornada universitària, que es presenta molt moguda pel què fa a treballs i feina.

5 d’abr. 2007

Vols provar Joost?

Joost, o el que és el mateix: Televisió P2P, permet veure la televisió mitjançant el P2P a través d'Internet. Si mireu aquest vídeo de Vilaweb ho entendreu millor:



Actualment la versió de Joost 0.9 només es pot provar amb la invitació d'algun altre usuari que ja estigui registrat, com per exemple jo. Si voleu provar Joost deixeu un comentari en aquest article i us faré arribar la invitació.

De moment no hi ha molts canals ni programes, però és qüestió de temps que s'hi vagin afegint les grans cadenes.

He trobat un curiós anunci, molt maco visualment, però tampoc aporta gaire informació sobre l'aplicació.

4 d’abr. 2007

Jarabe "del palo"


El Mundo publica una trobada digital amb Jarabe De Palo (tot i que crec que només respon a les preguntes el líder i cantant Pau Donés) en motiu de la publicació del seu nou àlbum Adelantando.

Aquí teniu unes quantes preguntes i respostes, que segur que us faràn voler llegir-les totes.

"14. hola pau, comparar tu musica con los beatles o u2 no te parece un poco fuerte?? un saludo
-No. Ellos escriben canciones y yo también. Quizá la diferencia principal estribe en que ellos cantan en inglés y yo en castellano. ¿Se te ocurre alguna diferencia más lo suficientemente importante?"


"17. Me he descargado todos tus discos de internet pero procuro ir a todos los conciertos que das cerca de donde vivo. Soy mala persona??
-Eres un ladrón, lo cual no quiere decir que seas una mala persona."


"27. "No robes", "eres un ladrón"...¿sabes usted que la copia privada no es un delito?
-No me vengas con rollos."


Si voleu fer una pregunta als Jarabe de Palo, teniu l'oportunitat de fer-ho en la propera trobada digital del dia 9 que organitza El País - los40.com.


La història de Final Fantasy

La saga de videojocs Final Fantasy és força extensa, aquest vídeo (extret del DVD extra de l'edició coleccionista de FFXII) resumeix les entregues fins avui dia. És interessant de veure, sobretot si coneixeu i heu jugat a alguns jocs de la saga. A mi m'ha fet ganes de reviure'ls i fer-me amb una PS2 per provar els FFX, XI i XII... Tindria temps?

El vídeo és en anglès, però es s'entén bastant bé.


Prison Break acaba la segona temporada

Fa menys d'un any començava a veure la interessant sèrie Prison Break. Amb un parell de capítols em va convèncer per descarregar tota la la primera temporada i devorar-la en pocs dies. Al mes d'agost va començar la segona temporada a la Fox d'EEUU, i al setembre es va estrenar la primera a la Fox Espanya i LaSexta.

Cartell promocional de la segona temporada


Des d'agost he anat seguint setmana a setmana les aventures de Scofield i Burrows i companyia. Al principi he de reconèixer que no li veia possibilitats a aquesta segona temporada, però ha anat millorant, sobretot gràcies al personatge d'Alex Mahone (interpretat per William Fichtner) que ha sabut estar a l'altura.

Després de 22 capítols, alguns morts, i algunes trames resoltes, Prison Break ha acabat la seva segona temporada amb un bon final. Un final que, com en la primera temporada, ens farà esperar amb neguit a que arribi la tercera temporada (ja confirmada per la Fox).

Aquells que penseu que ja ho estan estirant massa, que s'hauria d'haver acabat a la primera temporada, i que ja no saben què fer, prepareu-vos a veure aquest últim capítol, i estareu esperant com jo a que arribin els nous episodis.

Què li espera a l'Scofield darrera d'aquesta porta?

Actualment podeu veure en versió doblada (tot i que us recomano la v.o.s.e., que la podeu trobar tant en torrent, com pando, com descàrrega directa) a LaSexta i Fox Espanya la segona temporada.


3 d’abr. 2007

Recordant...Cher - Dov'è L'Amore

La incombustible Cher, nascuda a la dècada dels 40 i amb una extensa carrera d'èxits sobretot als 80, va saber reinventar-se i donar-se a conèixer als més joves entrant de ple en la música dance. El disc Believe (1998) va donar a Cher un reconeixement internacional, i els seus singles van estar sonant durant molt de temps en ràdios i cadenes de vídeos.

El quart d'aquests singles, Dov'è L'Amore, va ser remesclat per diversos DJ's i productors, un d'ells Emilio Estefan Jr., que va fer del tema tot un himne a les pistes de ball, fins al punt d'utilitzar la remescla per al videoclip i al Greatest Hits (1999) en comptes del tema original.





share your files at box.net




Els chanantes van a La 2

La 2 sembla que emetrà La Hora Chanante, tal com s'extreu d'un reportatge a El Pais. Veurem què tal funciona aquest programa en una televisió en obert.

Apart d'això, una altra bona notícia és que La 2 pren el relleu de Mujeres Desesperadas, que espero que la programin i tractin millor que a La Primera.

Si no coneixeu La Hora Chanante, no us servirà que us digui que és un programa d'humor del canal Paramount Comedy amb un estil molt particular. L'heu de veure!




Editat: L'enllaç al reportatge d'El País estava equivocat, ja està arreglat, és aquest.

2 d’abr. 2007

Timbaland presents Shock Value


Ja he parlat més d'una vegada d'en Timbaland. Un productor amb un estil molt reconeixible, que tot just avui acaba de presentar nou disc: Shock Value.

El disc és ple de col·laboracions, entre elles les dels seus últims artistes fetitxes: Justin Timberlake i Nelly Furtado, però la cosa no acaba aquí. The Hives, Falloutboy, 50 cent, Missy Eliott, Dr. Dre i altres. De fet totes les cançons tenen un 'featuring', a destacar l'última pista 2 man show amb el gran Elton John tocant el piano, però no cantant.

01. Oh Timbaland
02. Give It To Me (Feat Nelly Furtado & Justin Timberlake)
03. Release (Feat Justin Timberlake)
04. The Way I Are (Feat Keri Hilson & D.O.E.)
05. Bounce (Feat Dr Dre, Missy Elliott & Justin Timberlake)
06. Come and Get Me (Feat 50 Cent)
07. Kill Yourself (Feat Sebastian & Attitude)
08. Boardmeeting (Feat Magoo)
09. Fantasy (Feat Money)
10. Scream (Feat Keri Hilson)
11. Miscommunication (Feat Keri Hilson & Sebastian)
12. Bombay (Feat Amar & Jim Beanz)
13. Throw It On Me (Feat The Hives)
14. Time (Feat She Wants Revenge)
15. One and Only (Feat Fall Out Boy)
16. Apologize (Feat One Republic)

17. 2 Man Show (Feat Elton John)

Si teniu curiositat per saber si alguna de les cançons superen a Maneater o What Goes Around... ja us asseguro que no. Però si més no, entre tants temes alguns han d'haver que sonin bé, no?

He seleccionat tres dels temes que més m'agraden (criteri totalment personal). Way I Are és una barreja de Sexyback i My Love, de fet diria que la base de percussió és Sexyback, i la base de sintetitzador rave és molt semblant al de My Love, fet criticable, però que juntament amb la veu de Keri Hilson fan que sigui un bon tema. Un altre amb la Keri i possible single, Scream, no és que sigui el millor tema, però representa bastant l'estil del disc. Apologize és la millor balada del disc, amb una excel·lent interpretació vocal de One Republic.



Potser aquest disc funcionaria millor amb la meitat de temes, ja que tanta quantita augmenta les possibilitats de mals temes i d'avorriment. Tot i que jo sóc partidari de com més temes millor (sempre que hi hagi una mínima qualitat en uns quants d'ells).

És indiscutible el talent que té Timbaland per produir (o fabricar) èxits, d'aquí que fins i tot els més grans vulguin treballar amb ell.