31 de jul. 2006

Cap de setmana naturista

Aquest passat cap de setmana he aprofitat per anar al poble naturista El Fonoll. Un lloc perdut entre muntanyes, amb un clima molt més agradable que el forn en què s'està convertint Barcelona aquests dies. Al Fonoll s'hi practica el nudisme quan el temps ho permet, és a dir gairebé sempre excepte a l'hivern i part de tardor i primavera. Hi ha diverses activitats per fer individualment o en grup: diversos esports com voleibol, tir amb arc, excursions amb bicicleta..., piscina, banys de fang, solàrium. El menjar que es pot degustar és molt saludable pel cos, ja que els àpats consten d'un bufet lliure vegetarià, o també es pot recórrer a la botiga de menjar biològic si es desitja cuinar a casa. Tots els diumenge es preparara entre tots una paella vegetariana, i normalment és el dia que més gent es reuneix al poble. Aquest diumenge érem més de 50 persones.

El poble ha canviat força des de l'últim cop que hi vaig estar. Novetats com un bar-centre social, amb taules i jocs i l'exposició del material del concurs de fotografia naturista-naturalisma i poesia. Més cases que aviat estaràn reconstruides per ser habitades. I un gran alberg destinat a l'allotjament de grups.

És molt recomanable estar-s'hi uns dies. He tornat amb les piles carregades, la pell més bruna, més prim i una mica enganxat al joc de les dames xineses.

Si voleu més informació, aquí hi ha un bon reportatge d'El Fonoll.

Etiquetes:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada